Life

Zanni, asaltat de mesaje din partea Faimoșilor după ce a câștigat Survivor România 2021!

Devenit câștigătorul Survivor România 2021, Zanni a fost asaltat, așa cum era de așteptat, de mesajele de felicitare ale unora dintre colegii săi din echipa Faimoșilor din acest sezon.
11.07.2021 | 16:52
Zanni asaltat de mesaje din partea Faimosilor dupa ce a castigat Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Zanni a reușit, în urma votului publicului, să câștige Survivor România 2021, depășindu-i în finală, în popularitate, pe Marius Crăciun și pe Andrei Dascălu.

Zanni, asaltat cu mesaje de felicitare

Victoria lui Zanni i-a făcut, cu siguranță, extrem de fericiți pe unii dintre Faimoșii care l-au susținut și care i-au fost alături de-a lungul competiției.

ADVERTISEMENT

Mai mult, unii dintre aceștia, au insistat să se fotografieze alături de Zanni și de trofeul de la Survivor România 2021, iar felicitările au curs, public, pentru cel care a reușit să reziste timp de șase luni în condițiile extrem de dificile din Republica Dominicană.

”Atât. Campion”, a scris Sebastian Chitoșcă alături de o fotografie cu Zanni și trofeu de la Survivor România 2021. Cuvinte puține, dar completate, în fapt, de momentele în care, la televizor, fostul fotbalist i-a spus lui Zanni că și-ar dori să aibă copiii care să îi semene câștigătorului Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

În ciuda conflictelor dintre ei, nu puține la număr, Irisha a trecut peste tensiuni și l-a susținut din tot sufletul pe Zanni, iar după finală, l-a felicitat.

”Felicitari pentru întregul tau parcurs, ai luptat până la capăt și atunci când nu mai aveai puteri!”, a scris Irisha pe contul ei de Instagram, un mesaj asemănător având și Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu, marele absent de la finala Survivor România 2021, mesaj emoționant pentru Zanni

Cosmin Stanciu, unul dintre cei mai apropiați concurenți de Zanni din timpul Survivor România 2021, nu a reușit să ajungă în Republica Dominicană din motive obiective, dar, cu toate acestea, i-a trimis un mesaj emoționant Faimosului alături de care a stat atâtea luni.

”Felicitări, Zannidache pentru tot parcursul tău, pentru tot ceea ce ai demonstrat în această competiție, pentru faptul că ești un luptător, un învingător! Ești un adevărat supraviețuitor, prin absolut tot ceea ce însemni tu și meriți din plin acest trofeu! Sunt mândru de tine, love you bro!”, i-a scris Cosmin Stanciu.

ADVERTISEMENT

Nici Cucu nu a uitat să îl felicite pe Zanni, în ciuda diferendelor pe care le-au avut în trecut, pe când concurau la Survivor România 2021: ”CAMPIONU’!! Atât am avut de zis!”.

Fără să ajungă în Republica Dominicană, Culiță Sterp s-a ”achitat” față de Zanni, după ce acesta a câștigat finala Survivor România, și, în timpul unui recital susținut în țară, i-a făcut dedicații peste dedicații.

Cătălin Moroșanu și alți Faimoși, mai ”discreți” cu Zanni

Dacă o parte a echipei Faimoșilor s-a întrecut în felicitările transmise lui Zanni și i-au făcut o campanie cât se poate de puternică în tot ce înseamnă social media, alți fosti concurenți de la Survivor au fost mult mai ”discreți” cu privire la succesul lui Zanni.

Cătălin Moroșanu, unul dintre concurenții care nu au avut nimic bun de spus despre Zanni, după eliminarea de la Survivor România 2021, a fost mai discret ca niciodată cu priivre la succesul obținut de Faimos, postările sale din social media mulțumindu-se să anunțe că este în Republica Dominicană.

Nici Andreea Antonescu sau Elena Marin nu s-a înghesuit să lanseze invitații la vot pentru Zanni, înainte de finala Survvor România 201, și nici după nu au insistat să se fotografieze alături de Faimosul care a câștigat trofeul.

În schimb, Ștefan, cel care a fost la un pas să îl calce în picioare pe Zanni, nu s-a ferit să îl felicite: ”Țin pe această cale să-l felicit pe Zanni, pentru că este adevăratul campion. Felicitări, copile, bravo!”.

Zanni și Ana Porgras au o relație?

Ana Porgras a fost, la modul cel mai vizibil, cea mai entuziasmată dintre Faimoase pentru parcursul lui Zanni de la Survivor România 2021.

De altfel, a recunoscut ea public, sentimentele pe care le are pentru Zanni nu le-a mai încercat niciodată, sugerând că ceea ce se petrece între ei depășește, cu mult, nivelul unei amiciții.

”Momentul cel mai emoționant pentru mine. Revederea cu Zanni mi-a adus în suflet atât de multe emoții, emoții pe care nici măcar nu știam că le pot avea”, a spus Ana Porgras, cea mai înfocată susținătoare a lui Zanni din echipa Faimoșilor.

Mai mult, după finala Survivor România, Ana Porgras și Zanni, alături de alți câțiva Faimoși, au petrecut de mama focului, sărbătorind până târziu, în noapte, succesul celui care a reușit să câștige trofeul și marele premiu al reality-show-ului.

ADVERTISEMENT