Life

Zarug de la Asia Express a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit vedeta

Zarug a avut probleme medicale în ediția 11 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Concurentului i s-a făcut rău și a ajuns pe mâna medicilor.
05.10.2021 | 07:35
Zarug de la Asia Express a ajuns de urgenta pe mana medicilor Ce a patit vedeta
ADVERTISEMENT

Zarug a avut probleme în cea de-a 11 ediție a sezonului 4 din Asia Express. I s-a făcut rău și a avut nevoie urgentă de medici. Mai întâi, a cerut ajutorul unor oameni de pe stradă, dar în final a cedat.

Medicii au intervenit imediat pentru a-l ajuta. Se pare că Zarug ar fi avut tensiunea arterială mare.

ADVERTISEMENT

În ediția 11 a acestui sezon, cei 16 concurenți au luptat pentru imunitate.

Zarug de la Asia Express a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce a pățit vedeta

Pentru Zarug, ediția 11 a sezonului 4 Asia Express a fost una dificilă. Oboseala și stresul și-au spus cuvântul. De această dată Zarug a fost cel care a cedat. Înainte de a ajunge pe plaja Oludeniz, acolo unde Irina Fodor aștepta concurenții, vedetei i s-a făcut rău.

Mai întâi a cerut ajutorul unor oameni de pe stradă.

“N-ați vrea să aveți milă de niște proști și să ne duceți la plajă pentru un concurs? Vă rugăm! E o emisiune TV. Dacă nu ne ajutați va trebui să mergem pe jos și să murim pe drum. O să ne aveți pe conștiință”, a spus Zarug.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu au fost deloc impresionați și nu au vrut să-l ajute.

“Cred că pentru emisiune e mai bine dacă muriți”, i-a spus o persoană.

Concurentul nu a mai rezistat mult, așa că medicii au fost nevoiți să intervină. Acesta se pare că ar fi avut o tensiune arterială mare.

“Începuseră să îmi țiuie urechile, să amețesc, să simt că nu pot respira și bineînțeles că toate semnele astea din familie știu că nu sunt bune deloc, fapt pentru care am pus mâna pe telefonul de urgență și am chemat un doctor.

ADVERTISEMENT

Am o urgență, vreau doctorul! Mi se învârte capul!”, a explicat Zarug.

Cine a câștigat Imunitatea

În ediția 11 a concursului, vedetele s-au luptat pentru o nouă Imunitate. Echipa care o câștigă este privilegiată. Are asigurată o noapte de cazare la un hotel, în plus nu poate să fie eliminată și nici nu participă la Cursa pentru Ultima Șansă.

Câștigătorii de luni au fost Cuza și Emi. Aceștia au fost cei mai rapizi și au ajuns primii la Irina Fodor.

ADVERTISEMENT