Life

Zboruri noi pe un aeroport important al României. Ce rute importante au fost alese

Se introduc zboruri noi pe un aeroport important din țară. S-au ales rute utile pentru pasageri, de către o companie aeriană.
12.04.2024 | 00:34
Zboruri noi pe un aeroport important al Romaniei Ce rute importante au fost alese
O companie aeriană a introdus noi zboruri. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru pasionații de călătorii și pentru cei care zboară foarte des cu avionul, către diferite zone ale lumii. Pe unul dintre cele mai renumite și importante aeroporturi din țară se introduc curse aeriene noi.

Ce zboruri importante au fost introduse pe un aeroport foarte circulat din România

Aeroportul din Oradea are o noutate pentru cetățeni. Se vor introduce două noi rute, operate de aeronave ale companiei aeriene HiSky. Totul face parte dintr-un proiect de sute de mii de euro, mai exact de 750.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Concret, apar pe aeroportul menționat rute din Oradea către capitala țării, București, și retur, și zboruri dintre Oradea și Londra și retur. De cinci ori pe săptămână se vor efectua cursele între Oradea și București, iar din Oradea către Londra de trei ori pe săptămână.

Se mai iau în calcul introducerea altor trei curse noi, dar nu s-a luat încă o hotărâre asupra destinațiilor. Va fi făcut un anunț în acest sens, în curând, căci aeroportul din Oradea ar avea în plan să fie într-o continuă ascensiune.

ADVERTISEMENT

”Investiţia noastră de 750.000 de euro pentru un business plan de 5 ani a fost gândită pentru a dezvolta zboruri stabile şi pentru a susţine eforturile deschiderii unei baze operaţionale de pe Oradea, care ne va permite pe viitor să gândim şi alte direcţii de dezvoltare.

Raportat la cifra de afaceri a business plan-ului, investiţia publică este de 2%, riscul operării fiind asumat de compania HiSky. Doresc să mulţumesc conducerii companiei, domnului Iulian Scorpan, şi echipei sale pentru încrederea pe care ne-o oferă prin deschiderea de noi zboruri de pe Aeroportul Oradea”, a transmis citymanagerul municipiului Oradea, potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Bihor.

ADVERTISEMENT

Zboruri directe din București către New York

De curând, compania HiSky a făcut un anunț mult așteptat de către diferiți români. Din data de 7 iunie 2024, se vor efectua zboruri directe din București către unul dintre cele mai iubite orașe ale lumii, New York.

Va fi o premieră pe data de 7 iunie, pentru că se va întâmpla pentru prima dată în ultimii 20 de ani când se vor opera zboruri directe din Capitală către New York, ultimele de acest tip fiind efectuate de compania TAROM.

ADVERTISEMENT

Cât va costa un bilet de avion din București direct către orașul american? Aflați că vor fi costuri mai mici chiar decât rutele de până acum, cu escală. Prețurile vor porni de la suma de 350 de euro per persoană.

ADVERTISEMENT
Tags: