Sport

Zdenek Ondrasek a jucat primele minute pentru FCSB. A debutat în amicalul cu nou-promovata CS Mioveni

Ydenek Ondrasek a bifat primele 30 de minute în tricoul lui FCSB. A intrat din postura de rezervă în locul lui Florin Tănase.
07.07.2021 | 21:42
Zdenek Ondrasek a jucat primele minute pentru FCSB A debutat in amicalul cu noupromovata CS Mioveni
ADVERTISEMENT

FCSB a disputat un nou amical, în cantonamentul de la Berceni, împotriva nou-promovatei CS Mioveni. Echipa antrenată de Dinu Todoran s-a impus cu scorul de 1-0.

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de tânărul Cristian Dumitru, în minutul 86, introdus pe teren în a doua repriză, în locul lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Meciul contra Mioveniului a marcat o premieră pentru gazde, care l-au folosit în premieră pe cehul Zdenek Ondrasek, atacant venit în această vară la clubul patronat de Gigi Becali, aşa cum a anunţat în exclusivitate FANATIK.

Ondrasek a intrat pe teren după o oră de joc, în locul căpitanului Florin Tănase. Cehul nu este încă la 100%, pentru că a ratat o bună parte din perioada de pregătire. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că, după ce a semnat contractul cu FCSB, el nu a rămas în cantonamentul de la Berceni şi a revenit în Cehia, pentru a-şi pregăti mutarea în România.

ADVERTISEMENT

FCSB  – CS Mioveni 1-0

În meciul cu CS Mioveni, Dinu Todoran a trimis în teren următoarea garnitură: Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovic – Cristea – Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu.

La pauză au intrat pe teren Straton, Cordea, Perianu și V. Crețu, iar după o oră de joc au fost introduşi şi Dumitru, Stoica, Vînă, Musi și Ondrasek.

ADVERTISEMENT

Pentru CS Mioveni au evoluat: Popescu – Oancea, Balaur, Iacob, Burnea – Panait, Dumitriu – Toma, Blănaru, Rădescu – Rusu.

Pentru FCSB a fost cel de-al patrulea meci de verificare din această vară şi, totodată, cea de-a patra victorie. Toate partidele s-au jucat în baza de pregătire de la Berceni.

ADVERTISEMENT
  • FCSB – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 5-1
  • FCSB – Concordia Chiajna 4-1
  • FCSB – Chindia Târgoviște 3-1
  • FCSB – CS Mioveni 1-0

Pentru formaţia antrenată de Dinu Todoran urmează o nouă partidă amicală pe 9 iulie, de la ora 19:30, contra Glorie Buzău, pe terenul acesteia.

FCSB debutează la Botoşani

Primul meci oficial pentru FCSB va fi cel din prima etapă din Liga 1, pe 15 iulie, la FC Botoşani, după care joacă, pe 22 iulie, pe teren propriu contra kazahilor de la Şahtior Karagandy, în al doilea tur preliminar din Conference League.

Urmează primul derby al sezonului va fi împotriva Universităţii Craiova, pe 25 iulie, la Bucureşti, iar la finalul lui se va disputa returul cu Şahtior Karagandy.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – FCSB: 2,30 este cota pentru „peste 1,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT