Sport

Zeljko Kopic îl contrazice pe Patriche și vorbește despre eșecul lui Dinamo cu CFR Cluj, scor 0-4: ”Acesta a fost planul”

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, rămâne optimist în ciuda umilinței administrate de CFR Cluj. Tehnicianul crede că va obține mai multe victorii când echipa se va stabiliza
23.02.2024 | 23:42
Zeljko Kopic il contrazice pe Patriche si vorbeste despre esecul lui Dinamo cu CFR Cluj scor 04 Acesta a fost planul
Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, rămâne optimist în ciuda umilinței administrate de CFR Cluj FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic nu și-a pierdut încrederea după ce Dinamo a fost demolată de CFR Cluj, vineri seară, în Gruia, scor 0-4, în etapa a 27-a din SuperLiga. Antrenorul croat al formației bucureștene este convins că echipa va juca mult mai bine în următoarele meciuri și va acumula puncte în tentativa de salvare de la retrogradare. Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu 22 de puncte, cu două mai mult decât „lanterna” FC Botoșani, care joacă duminică pe terenul liderului FCSB.

Zeljko Kopic: ”Dinamo a jucat foarte bine 30 de minute, dar apoi CFR Cluj a fost echipa mai bună”

”Felicit CFR Cluj pentru victorie. Dinamo a jucat foarte bine 30 de minute, dar apoi CFR Cluj a fost echipa mai bună”, a concluzionat antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a detaliat: ”Am început foarte bine meciul, acesta a fost planul nostru, și am avut câteva șanse în ultima treime. CFR este o echipă foarte solidă în dueluri, iar când ești deschis în apărare și începi să lași spații, când pierzi mingi foarte ușor și pierzi dueluri unu contra unu e foarte greu să te aperi. Am știut asta înainte de meci”.

Zeljko Kopic a adăugat: ”Înainte de pauză, CFR a avut una-două ocazii, câteva cornere, pe greșelile noastre. Planul pentru repriza secundă a fost să mergem cu energie, să ținem de minge. La primul gol Patriche a urcat în atac, dar a pierdut mingea și am lăsat spații libere în apărare, iar CFR a deschis scorul. După 1-0 a fost foarte greu să revenim”.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic nu este de acord cu Patriche

Antrenorul croat nu a contestat decizia arbitrului Alexandru Vodă, de la primul gol înscris de Bîrligea, decizie reclamată de Patriche:  ”Nu pot să vorbesc despre deciziile arbitrilor. Nu contează ce cred, contează ce crede arbitrul. Acest moment s-a întâmplat pentru că CFR are foarte multă calitate ofensivă, iar micile detalii pot schimba soarta unui joc”.

Am un feeling că în momentul în care ne vom stabiliza echipa și vom găsi niște șabloane de joc vom juca mult mai bine și vom câștiga mai multe meciuri. Pentru moment trebuie să acceptăm situația și trebuie să fim pregătiți pentru meciul de marți, cu Hermannstadt” – Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Dinamo a fost la egalitate cu CFR Cluj la pauză, 0-0. Ardelenii au făcut o parte secundă perfectă și s-au impus categoric, scor 4-0, prin golurile marcate de Bîrligea (52), Muhar (67), Otele (79, 81).

ADVERTISEMENT

Dinamo încheie sezonul regulat cu următoarele partide:

  • Hermannstadt (acasă/marți, 27 februarie )
  • Poli Iași (deplasare/vineri, 1 martie)
  • UTA (acasă/sâmbătă, 9 martie)

”Nu se poate spune că urmează meciuri ușoare pentru noi. Trebuie să luptăm în fiecare meci 90 de minute, pentru cele trei puncte, altfel adversarii te penalizează. Am câștigat două meciuri foarte importante înainte de partida cu CFR Cluj”, a declarat Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT
Tags: