Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Zeljko Kopic, pus la zid după eșecul lui Dinamo la Sibiu. „El își aranja banderola cu săracul Cătălin”

După eșecul lui Dinamo cu Hermannstadt, 0-3 la Sibiu, Zeljko Kopic a fost criticat pentru prestația echipei, dar și pentru atitudinea pe care a avut-o în timpul meciului.
20.03.2024 | 11:18
Zeljko Kopic pus la zid dupa esecul lui Dinamo la Sibiu El isi aranja banderola cu saracul Catalin
Analiza lui Zeljko Kopic după eșecul lui Dinamo. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul croat nu a arătat foarte multă implicare la Sibiu, după ce s-a așezat pe bancă la 2-0 pentru Hermannstadt. În urma acestui lucru, Zeljko Kopic a fost criticat după eșecul lui Dinamo.

Zeljko Kopic, pus la zid după eșecul lui Dinamo la Sibiu. “El își aranja banderola cu săracul Cătălin”

Robert Niță a analizat duelul de la Sibiu în care Hermannstadt s-a impus după 3 goluri marcate în finalul primei reprize. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA l-a criticat pe Zeljko Kopic după eșecul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Robert Niță este de părere că antrenorul croat a fost preocupat de alte lucruri, mai puțin importante decât partida de la Sibiu. Analistul susține că tehnicianul ar trebui să fie mai implicat, mai ales când echipa sa este condusă.

“Mă uit și la antrenor. Face lucruri bune, aduce niște jucători, îi nimerește și îi face să joace. Dă o agresivitate jocului. Dar când îți dau băieții ăia de la Hermannstadt vreo 3 și tu ești preocupat să aranjezi banderola cu săracul Cătălin. Dumnezeu să-l ierte! 

ADVERTISEMENT

Asta a mers bine o dată. Și a dat bine pentru suporteri, ai văzut câți dinamoviști au fost în tribune. Preocupă-te mai mult de joc. A mers bine o dată cu eșarfa, cu banderola, da. La 2-0 de pui pe bancă”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

“Kopic a părut resemnat”

În cadrul discuției a intervenit și gazda show-ului FANATIK SUPERLIGA care a este de părere că Zeljko Kopic s-a arătat resemnat în duelul lui Dinamo din prima etapă de play-out.

ADVERTISEMENT

“Mie asta mi s-a părut, că e resemnat. Stătea ca și cum asta e. Își mai aranja semnele. Te plictisești dacă vezi același film. Dinamo a arătat ca o echipă de divizia B”, a mai spus Horia Ivanovici.

Giani Kiriță, reacție după înfrângerea lui Dinamo de la Sibiu: “Au arătat foarte rău”

Giani Kiriță a observat lipsa de soluții pe care a avut-o antrenorul croat. Analistul FANATIK este de părere că Dinamo a arătat foarte rău în partida de la Sibiu și a asemănat prestația de la Hermannstadt cu cele din turul campionatului.

ADVERTISEMENT

“Fără soluții, cu spațiile alea pe acolo, pe benzi. Doamne ferește. Putea oricine să dea gol. Am arătat foarte rău. Am arătat ca în turul campionatului de data asta”, a adăugat Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reacția lui Giani Kiriță după eșecul lui Dinamo de la Sibiu

ADVERTISEMENT