Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții vehemente după Hermannstadt – Dinamo 3-0: „Diferența dintre SuperLiga și Liga 2”

Hermannstadt a dat de pământ cu Dinamo, iar roș-albii au fost făcuți să pară ca o echipa de Liga 2. Roș-albii au promovat anul trecut în SuperLiga
17.03.2024 | 20:50
Reactii vehemente dupa Hermannstadt  Dinamo 30 Diferenta dintre SuperLiga si Liga 2
Fotbaliștii dinamoviști la o fotografie de grup realizată înaintea meciului de fotbal dintre AFC Hermannstadt Sibiu și Dinamo București, contând pentru Superliga Superbet Play-Out, desfășurat pe Stadionul Municipal din Sibiu, duminică 17 martie 2024. © FOTO: Valentin MACREA/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Hermannstadt a învins-o la scor de neprezentare pe Dinamo, iar experții FANATIK SUPERLIGA nu au avut milă de echipa lui Zeljko Kopic și au „trimis-o” la Liga 2.

Dinamo, „trimisă” la Liga 2. Reacții dure după 0-3 cu Hermannstadt: „S-a făcut de râs”

Hermannstadt a întrerupt seria lui Dinamo de trei meciuri la rând fără eșec. Echipa lui Marius Măldărășanu a învins cu 3-0 formația lui Zeljko Kopic. Pentru această înfrângere, roș-albii au primit critici dure și au stârnit un val de ironii în studioul FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Dinamo s-a făcut de râs în prima repriză, pentru că asta este realitatea. În a doua, a mai mișcat puțin, ca să nu fim duri”, a transmis Horia Ivanovici.

Scorul putea fi și mai dur în favoarea lui Hermannstadt. În prima repriză, brigada de arbitri a comis două erori pro-Dinamo. „S-a văzut diferența dintre Liga 1 (n.r – SuperLiga) și Liga 2”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Nici rivalul stelist Bănel Nicoliță nu a avut milă de „câinii roșii”. „Cea mai slabă repriză din acest campionat”, a concluzionat fostul internațional român.

Ca urmare a acestui eșec, în care apărarea lui Kopic s-a făcut de râs, Dinamo a rămas pe loc de baraj, locul 14, cu 15 puncte, la două lungimi de salvarea directă. De cealaltă parte, Hermannstadt pune presiune pe liderul din play-out. Sibienii sunt pe 8, cu 23 de puncte, unul mai puțin decât Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Roș-albii, criticați vehement și de antrenor: „Dacă jucăm așa, e greu să ne salvăm”

Zeljko Kopic e în asentiment cu experții și a pus și el tunurile pe jucătorii săi. „Cred că am pierdut majoritatea duelurilor și e greu așa. Ei au avut mingea, au avut ocazii și merită aceste trei puncte.

Când câștigăm, câștigăm toți, când pierdem, pierdem toți. Nu este vorba despre vreun discurs dur, e vorba despre faptul că nu poți câștiga dacă nu-ți câștigi duelurile și nu păstrezi posesia când adversarul vine în pressing.

ADVERTISEMENT

Nu am meritat nimic din acest meci. Suntem aici, mai avem opt jocuri. Sigur, dacă jucăm așa, e greu să ne salvăm, dar am arătat recent că putem să facem un fotbal bun.

E fotbal, trebuie să înțelegem că trebuie să progresăm. Hermannstadt e o echipă foarte puternică acasă, echipe mai puternice decât a noastră nu au câștigat aici.

Nu cred în accidente. Dacă ești puternic, dacă îți câștigi duelurile, dacă ai posesia, joci mai bine”, a declarat Zeljko Kopic, după Hermannstadt – Dinamo 3-0.

ADVERTISEMENT