Life

Zina Dumitrescu, uitată de toată lumea. Nici fiul ei nu a venit la parastasul de un an

19.05.2020 | 22:30
Zina Dumitrescu uitata de toata lumea Nici fiul ei nu a venit la parastasul de un an
Zina Dumitrescu, uitată de toată lumea. Nici fiul ei nu a venit la parastasul de un an
ADVERTISEMENT

Zina Dumitrescu a fost uitată de toată lumea, pentru că la parastasul organizat la un an de la moartea ei, nu a venit nimeni, nici măcar fiul ei. Mama Zina a murit joi, 28 martie 2019, în jurul orei 15:00.

Zina Dumitrescu, uitată de toată lumea. Nimeni la parastasul de un an

Zina Dumitrescu a fost dată uitării. La un an de la moartea ei, nimeni nu a venit la parastasul ei, nici măcar fiul. Cei care s-au ocupat de organizarea pomenirilor și a parastasului au fost directorul azilului și angajații, care au avut grijă de ea în ultimele sale zile de viață.

ADVERTISEMENT

”Nu am mai luat legătura cu fiul dânsei, deci nu am mai ținut legătura de când a decedat doamna Zina. De parastas ne-am ocupat noi, adică noi am facut un parastas și la șase luni și la un an de zile.

N-a venit nimeni, decât noi, angajatii si doamnele colege cu dânsa”, a declarat Ion Cassian, directorul azilului în care a trăit Zina Dumitrescu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Moartea soțului a doborât-o

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu s-a deteriorat în 2009, după ce soţul ei, Costin Dumitrescu, a murit. Ea a refuzat să se mai hrănească, apoi s-a îmbolnăvit de Alzheimer și devenise dependentă de ajutor.

Creatoarea de modă s-a stins din viaţă pe 28 martie 2019, în jurul orei 15:00. Nu a mai ajutat-o nimic, nici rugăciunile și nici eforturile celor care au iubit-o.

ADVERTISEMENT

A fost căsătorită de trei ori

Mulți au cunoscut-o, dar puțini i-au știut viața. Zina a avut o poveste de viață care ar fi băturu multe scenarii de film. A fost căsătorită prima dată cu regizorul Marin Negreanu, tatăl lui Cătălin, singurul ei copil.

Din primul mariaj, Zina Dumitrescu a rămas cu traume. Tatăl copilului ei a agresat-o și creatoarea de modă a ajuns în comă, fiind la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

Apoi, s-a măritat cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1 și ultima dată s-a măritat cu Costin Dumitrescu, care a murit în anul 2009.

ADVERTISEMENT