Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ziua Craiovelor! Meciurile Oţelul – FC U şi Universitatea Craiova – U Cluj, analizate la Fanatik SuperLiga

Vineri este ziua Craiovelor, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat meciurile Oțelul - FC U Craiova și Universitatea Craiova - U Cluj.
09.02.2024 | 14:35
Ziua Craiovelor Meciurile Otelul  FC U si Universitatea Craiova  U Cluj analizate la Fanatik SuperLiga
Ziua Craiovelor! Meciurile Oţelul - FC U şi Universitatea Craiova - U Cluj, analizate la Fanatik SuperLiga. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova joacă în aceeași zi în etapa cu numărul 25 din SuperLiga. Analiștii FANATIK SUPERLIGA au pus lupta pe meciurile oltenilor de azi cu Oțelul Galați, respectiv derby-ul studențesc cu U Cluj.

Ziua Craiovelor! Meciurile Oţelul – FC U şi Universitatea Craiova – U Cluj, analizate la Fanatik SuperLiga

Universitatea Craiova se întâlnește cu U Cluj pe stadionul „Ion Oblemenco”, de la ora 20:00, iar Ivailo Petev anunță deja o revenire importantă pentru olteni. Este o confruntare și între elevii lui Ioan Ovidiu Sabău care au îmbrăcat tricoul „alb-albastru” în sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea, Ovidiu Bic, Ante Roguljic și Dan Nistor sunt jucătorii care au trecut pe la Craiova. De ultimul dintre aceștia depinde și soarta confruntării din Bănie în vederea lui Alin Buzărin.

„Nu joacă Mitriță, care ieri a împlinit 29 și culmea a fost în aceeași zi și ziua lui taică-su Nelu Mitriță, fratele lui Dumitru Mitriță. Dincolo avem Nistor, Vătăjelu, Roguljic, Bic care au fost aici. Cîmpanu și Vlădoiu au făcut cale întoarsă. Meci interesant. U depinde Nistor, așa și așa a dat o jumătate de gol a lui Popa. 

ADVERTISEMENT

Când nu a fost Nistor au luat 4-0 de la CFR, Nistor a dat gol cu Sibiu, dar parcă nu mai e ăla din tur când a dat 9 goluri și asta se cunoaște”, a spus Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

„FC U Craiova este una dintre echipele în formă ale campionatului”

Andrei Vochin a scos în evidență faptul că  FC U Craiova 1948 merge ceas cu Giovanni Costantino în SuperLiga. Oltenii sunt printre cele mai în formă cluburi din ultimele etape, chiar dacă au pierdut puncte importante cu Rapid și Farul.

ADVERTISEMENT

„FC U Craiova este una dintre echipele în formă ale campionatului, cred că dacă s-ar face un clasament al ultimelor 6 etape ar fi în primele 3, 4 echipe. Asta fără ca jocul să fie foarte slab în ambele meciuri (n.r. cu Rapid și Farul). Dincolo, Galațiul a făcut cea mai proastă primă repriză din ultima perioadă.

De regulă, Galațiul face prime reprize bune asta este o caracteristică a jocului echipei, chiar ar trebui studiat lucrul ăsta că a tot fost polemica asta cu cât aleargă jucătorii de la Galați antrenați de Dorinel Munteanu pe la munte și cât aleargă ceilalți.

ADVERTISEMENT

Este foarte adevărat că ritmul, intensitatea, efortul jucătorilor de la Galați sunt impresionante, dar cam în prima repriză. Dacă te uiți și pe scorurile din a doua parte vei vedea o curbă descrescătoare în a doua parte”, spune Andrei Vochin.

ZIUA CRAIOVELOR | ANALIZA meciurilor Otelul - FCU Craiova si U Craiova - U Cluj

ADVERTISEMENT