Fotbal international

Zlatan vrea să o părăsească pe AC Milan! Ibrahimovic s-a supărat după ce Boban și Maldini au fost dați afară

04.03.2020 | 20:14
Zlatan vrea sa o paraseasca pe AC Milan Ibrahimovic sa suparat dupa ce Boban si Maldini au fost dati afara
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a semnat în iarnă cu AC Milan și până acum a avut evoluții foarte bune în Serie A. Totuși, suedezul s-a supărat foarte tare și a amenințat că pleacă după ce Zvonimir Boban și Paolo Maldini, două din legendele clubului, au fost dați afară.

Zlatan Ibrahimovic vrea s-o părăsească pe AC Milan

Zlatan Ibrahimovic s-a enervat atunci când a auzit că AC Milan i-a dat afară pe Zvonimir Boban și Paolo Maldini și amenință că vrea să părăsească formația de pe „San Siro”, deși a revenit în iarnă, iar evoluțiile sale au fost remarcate de fanii „rossonerilor”.

ADVERTISEMENT

Atacantul suedez a intrat într-un conflict cu șefii clubului și a amenințat că va pleca la vară. Zlatan are contract până în vară și i se va prelungi automat dacă AC Milan va ocupa un loc care duce în cupele europene.

Zlatan spera să rezolve problemele de la AC Milan

Zlatan a vorbit după redebutul său la AC Milan și a mărturisit că speră să rezolve problemele echipei, dar de la declarațiile din acel moment până în prezent lucrurile au luat o turnură negativă.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să dau gol imediat, suporterii m-au încărcat cu atâta adrenalină încât aş mai putea juca încă 10 ani de acum încolo. A fost minunat să văd din nou San Siro arhiplin! Păcat, îi înţeleg pe fanii nemulţumiţi de faptul că nu sunt rezultate. 

Dar în teren ne-au lipsit încrederea şi agresivitatea, mai ales în apropierea careului advers, nu ştim să finalizăm”.

ADVERTISEMENT

Eu sunt aici de doar 4 zile, dar sper să rezolv exact aceste probleme, trebuie să ajungem mai mult la poartă şi să dăm lovitura de graţie. Cred în revirimentul lui Milan, e nevoie de muncă şi sacrificii, a declarat Zlatan Ibrahimovic după meciul cu Sampdoria, 0-0.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Zlatan Ibrahimovic, conform transfermarkt.com