Life

Zodia Leu în luna noiembrie 2022. Apar unele blocaje emoționale

Previziuni pentru zodia Leu: luna noiembrie 2022 va veni cu niște blocaje sentimentale. Leii descoperă cine sunt persoanele de care trebuie să se ferească.
14.10.2022 | 11:15
Zodia Leu in luna noiembrie 2022 Apar unele blocaje emotionale
Zodia Leu în luna noiembrie 2022. Foto: them.us
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va avea un noiembrie 2022 destul de ciudat. Există câteva zile care îi vor pune în dificultate din punct de vedere emoțional.
Totul poate fi dat peste cap mai ales în a doua jumătate a lunii, undeva spre sfârșitul perioadei.

Zodia Leu în luna noiembrie 2022

În primele zile din noiembrie, Leii vor fi puși la treabă mai mult ca niciodată. Până pe 10 noiembrie au tot felul de sarcini dificile de dus la bun sfârșit. Se vor focusa pe niște situații noi care vor apărea în viața lor.

ADVERTISEMENT

Din 10 noiembrie încolo, totul se va reface în cariera lor. Au atât de multe de oferit mediului în care activează încât s-ar putea să fie și recompensați pentru implicarea de care dau dovadă.

În a doua jumătate a acestei luni, Leii au de cântărit foarte bine anumite decizii. Vor realiza cu cine se potrivesc mai bine și cu cine nu, de ce fel de oameni trebuie să se înconjoare mai des.

ADVERTISEMENT

După 15 noiembrie, pot apărea niște blocaje emoționale. Unii prieteni îi vor face să se simtă ușor debusolați cu privire la multe aspecte din viața lor.

Își dau seama cât de toxice pot fi anumite persoane, iar când conștientizează anumite lucruri nu vor mai avea idee cum să acționeze.

ADVERTISEMENT

Aceste blocaje pot fi depășite destul de ușor, mai ales dacă nativii de foc au cu ce să înlocuiască unele probleme sufletești, în sensul că se pot concentra pe muncă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 7, 8, 10, 14 și 17 noiembrie 2022. Zilele ghinioniste sunt 1, 3, 13, 20, 22, 26 și 30 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Pe 7 și 8 noiembrie, Leii descoperă cum pot face bani mai ușor. Metodele pe care le descoperă le va ușura munca. Zilele de 10 și 14 noiembrie sunt excelente pentru nativii care vor să călătorească.

Pe 17 noiembrie, Leii au parte de clipe romantice alături de persoana iubită, iar cei singuri își găsesc un partener de viață.

Zilele de 1, 3 și 13 sunt foarte proaste pe plan financiar. Pe 20 și 22 noiembrie, Leii poartă discuții deloc fericite cu anumite persoane din anturajul lor.

Pe 26 și 30 noiembrie 2022, Leii nu stau foarte bine la capitolul emoții. Au două zile grele sentimental vorbind, două zile în care relațiile lor pot suferi schimbări majore.

ADVERTISEMENT