Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 31 decembrie 2023. Anul se încheie urât pentru ei!

Zodiac chinezesc pentru duminică, 31 decembrie 2023. Anul se încheie cu niște remușcări pentru Bivoli și Șerpi! Cine se bucură, în schimb?
30.12.2023 | 15:30
Zodiac chinezesc pentru duminica 31 decembrie 2023 Anul se incheie urat pentru ei
Zodiac chinezesc 31 decembrie 2024. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru duminică, 31 decembrie 2023: Anul se încheie cu multe concluzii trase de semnele horoscopului asiatic. Bivolii și Șerpii nu vor fi în formă maximă, însă majoritatea zodiilor vor avea parte de o trecere în 2024 de neuitat.

Zodiac chinezesc 31 decembrie 2023

Bivolii și Șerpii ar putea ajunge la niște concluzii care să îi întristeze chiar de Revelion în legătură cu tot ce au întreprins în 2023. Multe din rezoluțiile pe care le aveau pe 31 decembrie 2022 nu s-au concretizat, iar asta le va apăsa sufletele.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 31 decembrie 2023. Dragonii, pe de altă parte, nu se vor gândi deloc la eșecurile anului 2023. În ultima zi din an, acești nativi vor să se debaraseze de toate relele și să petreacă. Au și cu cine!

Maimuțele petrec alături de prietenii ori rudele apropiate. Nu sunt adeptele vreunei petreceri, chiar dacă se poate improviza una. Mai degrabă preferă să stea la taclale, la un pahar de șampanie, într-un mediu confortabil și liniștit.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au chef de ieșit în oraș, iar cei care nu au planificat încă nimic vor lua niște decizii pe ultima sută de metri. Revelionul îi găsește alături de persoana iubită. Șobolanii singuri își pot găsi perechea chiar la gongul trecerii în noul an.

Cocoșii fac pe misterioșii în noaptea de Revelion. Sunt fermecători, intriganți, iar asta va face ca toată lumea să vrea să se apropie de ei, să îi cunoască mai bine. E și asta o strategie interesantă mai ales pentru cei care au de gând să iasă la agățat!

ADVERTISEMENT

Câinii, psihologii de serviciu pentru cei deprimați

Tigrii au parte de un final de an de pomină. Vor fi în centrul atenției încă de la primele ore ale zilei. Au multe de oferit în continuare, doar că de data asta vor aștepta să primească: atenție, cadouri, îmbrățișări și sărutări de la acea persoană!

Zodiac chinezesc 31 decembrie 2023. Iepurii și Oile trag linie și ajung la concluzia că balanța înclină spre reușite și victorii. Anul 2023 a fost unul destul de prosper pentru ei, fapt pentru care își vor pune ca dorință ca 2024 să fie cel puțin la fel de bun.

ADVERTISEMENT

Caii sunt adepții petrecerilor în surdină! Nu vor prea multă agitație în jur. Au nevoie de odihnă, așa că nu ar fi de mirare ca la nici 30 de minute după spectacolul artificiilor să se bage la somn.

Câinii sunt și în noaptea dintre ani alături de persoanele care vor să își spună suferințele. Sunt foarte buni psihologi și le vor ridica moralul celor descumpăniți de la petrecerea de Revelion.

Zodiac chinezesc 31 decembrie 2023. Mistreții, pe de altă parte, s-ar putea să exagereze cu unele glumițe și observații făcute în cercul în care petrec. Puțină atenție la cuvintele pe care le spun nu ar strica!

 

ADVERTISEMENT