Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19 – 25 decembrie 2022. Seducție pentru Șobolan. Libertate pentru Iepure

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19 - 25 decembrie 2022. Descoperă în cele ce urmează ce au pregătit înțelepțIi din Orient.
18.12.2022 | 17:55
Zodiac chinezesc pentru saptamana 19  25 decembrie 2022 Seductie pentru Sobolan Libertate pentru Iepure
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19 - 25 decembrie 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Următoarele 7 zile se anunță importante și nu vor fi uitate prea curând de nativi. Semnele zodiacale sunt răsplătite pentru eforturile depuse la muncă sau acasă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19 – 25 decembrie 2022, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai o putere de seducție foarte mare și sunt șanse mari să găsești o persoană cu care să fii pe aceeași lungime de undă. În sfârșit, soarele răsare pe strada ta înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ies scântei după conversația cu cineva din cercul de prieteni. Neînțelegerile și certurile s-ar putea să te urmărească întreaga săptămână. Ai mare grijă la cuvintele pe care le folosești.

Tigru

Săptămâna este benefică pentru investiții și pentru partea financiară. Vin bani din mai multe surse, numai buni pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Iepure

E momentul să te bucuri de libertate și să nu te mai implici în relații și proiecte pe care nu le poți duce la capăt. Concentrează-te mai mult pe propria persoană.

Dragon

Simți o mare nevoie să faci lucrurile complet diferit. Marii înțelepți din Orient prevăd schimbări majore perioada aceasta în tot ceea ce faci.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Mergi cu prudență când vine vorba de comunicare. Nu ai vrea să-i rănești pe cei dragi, ai un fel de a fi prea sincer și brutal zilele acestea.

Cal

Legătura cu persoana iubită se consolidează. Sunt șanse mari să faceți planuri pentru finalul de an, care va fi în doi. Se anunță momente speciale.

ADVERTISEMENT

Capră

Încetează să te mai simți prost la locul de muncă și nu te mai compara cu colegii. Ai mai multă încredere în tine și vei avea parte de succes.

Maimuță

Pierzi timpul aiurea în proiecte care nu duc nicăieri. Toată lumea îți atrage atenția asupra acestui aspect, dar nu vrei să bagi în seamă sfaturile.

Cocoș

Nu mai lupta împotriva curentului și începe să mergi în aceeași direcție cu ceilalți, numai în felul acesta reușitele nu vor întârzia să apară.

Câine

Te așteaptă un nou ciclu de imaginație și creativitate. Profită din plin de această perioadă pentru că îți aduce numeroase beneficii, mai ales financiare.

Mistreț

Ies în calea ta oportunități remarcabile în domeniul profesional. Ai foarte multe oferte de muncă, trebuie numai să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

ADVERTISEMENT