Life

Zodiacul chinezesc pentru marți, 14 iulie 2020. 3 zodii vor avea noroc la bani

13.07.2020 | 12:46
Zodiacul chinezesc pentru marti 14 iulie 2020 3 zodii vor avea noroc la bani
Zodiacul chinezesc. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 14 iulie, îți este prezentat FANATIK, care aduce multe noutăți pe toate planurile, pentru toate zodiile.

Se anunță zile cu mult stres mediatic, poate și din cauza virusului, oamenii sunt mai agitați ca înainte. Câteva zodii renunță la concedii, altele vor să plece în străinătate.

ADVERTISEMENT

Câțiva nativi primesc niște promovări, bani, bunuri pe care trebuia să le primească, poate o moștenire.

Zodiacul chinezesc pentru marți, 14 iulie

Șobolan

Vreți să plecați în vacanță, dar vă loviți de refuzul partenerului, care nu prea are plăcerea să vă însoțească. Nu voi sunteți de vină, ci măsurile de siguranță, mulți se tem în perioada asta să mai plece. Vă gândiți la o soluție pentru weekend, azi aveți discuții pe tema asta și faceți cercetări

ADVERTISEMENT

Bivol

Mici conflicte la serviciu, credeți că sunteți nedreptățiți, însă nu de aceeași părere sunt și colegii, care nu pra vă cântă în strună, ba chiar vă pun bețe în roate. Azi fiți mai prudent, analizați mai bine situația și vedeți e explicații le dați șefilor, căci sunt mai mulți care nu vă agreează.

Tigru

Începutul de săptămână vă dă dureri de cap, nu prea sunteți pregătiți de muncă, mai ales că unii dintre voi veniți din vacanță sau după un weekend prelungit. Ați mai vrea să vizitați câteva ceva, dar aveți gaură în buget. Azi vă recalculați finanțele și vă hotărâți cu privire la următoarele plecări.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc :Iepure

Primiți o promovare de la serviciului sau poate e vorba de un proiect nou. Așteptați ceva schimbări pe plan profesional de ceva timp, mai ales că lucrurile au stagnat în ultima perioadă.

Dragon

Persoana iubită vă face o surpriză, poate fi vorba de niște bilete de vacanță sau de o plimbare prin parc. Cert este că vă scoate din casă, poate aveați nevoie de genul ăsta de ieșire, căci ultima perioadă a devenit cam plictisitoare, fără evenimente. Mai ieșiți din casă și mai socializați.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O rudă îndepărtată sau un prieten mai vechi apare în viețile voastre. Nu ați mai vorbit demult și reluați legăturile. Primiți și niște vești de la serviciu cu câteva proiecte la care ar trebui să mai lucrați.

Cal

Zodiacul chinezesc anunță că vin schimbări pe plan profesional, primiți bani și o promovare, aveți noi perspective și șanse mari de avansare. Azi vă relaxați la discuții cu șefii, care vă apreciază munca.

Zodiacul chinezesc pentru toți nativii din horoscop

Capră/Oaie

Mergeți într-o mică vacanță, vizitați niște rude, ceva scurt, azi vă faceți planul de bătaie. Tot astăzi puneți la punct niște probleme administrative nerezolvate.

Maimuță

Voi aveți grijă cu sănătatea, pe care ați neglijat-o în ultima vreme și n-ar trebui. Mergeți la doctor într-un control de rutina, durerile de spate sau de cap nu se datorează doar statului la calculator, un control de rutină nu strică.

Cocoș

Vă caută niște rude ca să împărțiți niște bani, poate fi vorba de o moștenire sau plata pentru o muncă, ori niște datorii pe care le recuperați de la apropiați. Azi vă faceți planuri cu banii, ce mai poate fi ținut la ciorap și ce poate fi cheltuit.

Câine

Vă pregătiți intens pentru o admitere, un examen, examen de șofat, aveți de susținut un test, dar pe care îl veți trece. Trebuie să munciți la el și o să treceți fără probleme. Azi vă focusați pe viitor, vă uitați după posibilități profesionale.

Mistreț

Aveți ceva discuții aprinse cu partenerul de viață, azi încercați să vă spuneți punctul de vedere, să vă faceți înțeles. Aveți impresia că nu sunteți suficient de ascultat și băgat în seamă.

ADVERTISEMENT