Life

Patru zodii sunt lovite de ghinion în anul 2022. Atenție, nativi din Rac, Pești, Capricorn și Vărsător!

Ghinionul va face parte din viața următoarelor patru zodii în 2022. Zodiile de apă se vor confrunta cu multe probleme de ordin financiar de-a lungul anului.
17.11.2021 | 14:33
Patru zodii sunt lovite de ghinion in anul 2022 Atentie nativi din Rac Pesti Capricorn si Varsator
Zodii care vor avea ghinion în 2022. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, anul 2022 vine și cu un strop de ghinion pentru următoarele patru zodii. Cei care au fost născuți sub aceste semne zodiacale ar trebui să fie atenți, în anul ce vine, la mai multe aspecte. Dacă Jupiter se va asigura ca unii nativi să se bucure de noroc tot anul, Saturn se va ocupa de cei mai ghinioniști.

Peștii vor avea de suferit anul viitor

Acest nativ va avea de înfruntat foarte multe probleme de-a lungul următorului an. De foarte multe ori, zodia Pești este considerată o zodie liniștită și calmă, dar anul care vine va produce foarte multă agitație. Nativii vor avea parte de foarte multe alegeri proaste și greșeli care își vor pune amprenta treptat asupra lor.

ADVERTISEMENT

La un moment dat veți avea ocazia să produceți o serie de schimbări în bine, în momentul în care Jupiter va ajunge să tranziteze Soarele, dar ține doar de voi să profitați de această oportunitate. Încercați să nu refuzați eventualele oferte de muncă pe care le veți primi, transferurile în alte orașe sau posibilele colaborări cu diferite companii care vă apreciază munca pe care o depuneți.

Cea mai grea perioadă pentru nativul Pești în 2022

Luna octombrie 2022 îi va face pe acești nativi să își piardă foarte repede cumpătul și să facă greșeli pe care mai apoi să le regrete. Pozitivitatea și încrederea îi va ajuta pe să depășească toate obstacolele.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii vor avea mari probleme în dragoste

Legăturile amoroase nu vor fi chiar punctul forte al Vărsătorilor în 2022. Nativii acestei zodii vor face alegeri din ce în ce mai proaste și se vor lovi de relații din ce în ce mai complicate, ceea ce îi va face să își dorească din ce în ce mai mult un partener perfect. Deși observă la partenerul lor o mulțime de schimbări, Vărsătorii vor alege să rămână într-o relație doar din teama de a nu fi singuri.

Anul viitor nu este deloc un moment foarte bun pentru a vă schimba locul de muncă. Este de preferat să încercați să vă feriți de eventualele conflicte care ar putea apărea între voi și colegi sau manageri. Chiar dacă nu ești mulțumit de funcția pe care o deții în companie, încearcă să nu produci prea multe schimbări, deoarece este posibil să te trezești că vei fi concediat.

ADVERTISEMENT

Cea mai grea perioadă pentru nativul Vărsător în 2022

Vara nu va fi deloc atât de minunată pe cât îți dorești, așa că trebuie să ai foarte mare grijă! Problemele tale vor avea legătură în special cu situația amoroasă în care te afli. Relația pe care o ai, dacă ai una, se va confrunta cu probleme serioase în luna iulie, așa că cel mai bine ar fi să fii pregătit. Pentru a nu ajunge în prag de despărțire, încearcă să îți clarifici sentimentele din timp și să fii din ce în ce mai sincer cu tine, dar și cu partenerul tău.

Capricornii vor avea pierderi financiare în 2022

Zodia Capricorn va fi foarte greu încercată în perioada anului 2022. Acești nativi vor suferi foarte multe pierderi de ordin financiar, mai ales dacă vor încerca să joace la pariuri sau să câștige bani din diferite afaceri. Chiar dacă sunt persoane încăpățânate și merg pe premisa că norocul ți-l faci cu mâna ta, trebuie să înțeleagă că uneori destinul nu poate fi forțat.

ADVERTISEMENT

Cheltuielile în exces nu vor face decât să îți golească cardul, ceea ce te va aduce într-un punct critic, așa că ar trebui să ai grijă pe ce îți cheltui economiile anul viitor. Ești predispus să îți pierzi locul de muncă în prima parte a anului, așa că trebuie să pui accent mai mult pe viața profesională, decât pe cea personală.

Cea mai grea perioadă pentru nativul Capricorn în 2022

Mercur Retrograd va avea un rol foarte important în luna martie a anului 2022. Încearcă să nu faci prea multe schimbări la locul de muncă sau în viața personală, deoarece există posibilitatea să întâmpini diferite obstacole! Cel mai dificil va fi să le explici oamenilor ceea ce simți și ce gândești în acele momente. Comunicarea nu a fost punctul tău forte întotdeauna, dar în luna martie vei avea foarte mari probleme din această cauză.

Racii vor avea parte de trădarea vieții lor în 2022

Chiar dacă începutul anului va părea promițător, nativul din zodia Rac va avea parte de o mulțime de surprize de-a lungul anului. Va fi foarte greu pentru acesta să accepte că cineva îi vrea răul, tocmai de aceea va avea încredere în toți apropiații săi.

O trădare neprevăzută va produce un lung șir de evenimente mai puțin plăcute. Aptitudinile deosebite pe care Racul le are îi vor face pe ceilalți să devină din ce în ce mai invidioși, motiv pentru care vor apărea foarte mulți dușmani care îi doresc răul. Vei avea nevoie de multă energie și de multă răbdare pentru a putea depăși obstacolele pe care cei din jurul tău ți le vor pune în cale.

Cea mai grea perioadă pentru nativul Rac în 2022

Februarie va fi luna care îți va da foarte mari bătăi de cap. După ce te vei întoarce liniștit din concediul prelungit cu gândul că ești pregătit pentru noi proiecte, ceva sau cineva îți va strica pe loc planurile. De obicei ești foarte ușor de manipulat, ceea ce îți va aduce doar necazuri, așa că ar trebui să începi să te impui în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT
Tags: