Life

10 lucruri care nu se știu despre Harlys Becerra. Iubitul Lidiei Buble susține comunitatea LGBT+

Astăzi vă prezentăm 10 lucruri care nu se știu despre Harly Becerra, actorul cubanez. Cine este, de fapt, noul iubit al Lidiei Buble?
05.10.2021 | 18:13
10 lucruri care nu se stiu despre Harlys Becerra Iubitul Lidiei Buble sustine comunitatea LGBT
10 lucruri care nu se știu despre Harlys Becerra. Iubitul Lidiei Buble, susținător înfocat al comunității LGBT+Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și-a refăcut și ea viața după despărțirea de Răzvan Simion. Au tot apărut zvonuri care o legau ba de Cornel Ilie, ba de alți bărbați celebri din showbiz. Însă, noul ei iubit pare să fie chiar prea misterios. Tocmai de aceea, special pentru curioși, astăzi vă dezvăluim câteva lucruri pe care puțini le știau despre Harlys Becerra.

Chiar dacă părea inițial să fie doar o distracție, lucrurile dintre cei doi au evoluat rapid. Mai mult decât atât, actorul a venit și în România special pentru iubita lui. Ce secrete ascunde totuși bărbatul?

ADVERTISEMENT

10 lucruri care nu se știu despre Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble

1. Harlys s-a născut în data de 11 iunie 1984, în Cuba. Cu toate că este în vârstă de 37 de ani, mulți consideră că pare mai tânăr.

2. Are o înălțime de 1,82 m și o greutate de aproximativ 78 de kilograme. Este într-o formă fizică extraordinară, care îi aduce bani frumoși în cont prin contractele de modelling și reclamele din mediul online.

ADVERTISEMENT

3. Își ține averea ascunsă. Niciodată nu a dorit să spună câți bani are, de fapt, pentru vacanțele de lux în care merge.

4. Se pare că actorul este un susținător al comunității LGBT+, având inclusiv prieteni apropiați din aceasta, conform Celebpie.

ADVERTISEMENT

5. Harlys Becerra este discret atât cu viața amoroasă, cât și cu familia. Nici despre părinții lui nu a dezvăluit prea multe detalii în interviuri.

6. Cu toate că este actor și lucrează și ca model, iubitul Lidiei Buble a refuzat mereu să ofere detalii despre studiile pe care le are la bază.

ADVERTISEMENT

7. Fiind născut în Cuba, are cetățenie cubaneză. Cu toate acestea, a trăit timp de șapte ani și în Spania.

8. Inițial, Harlys a lucrat ca… bucătar! A fost angajat pentru o perioadă la Londra, apoi a decis să aleagă cariera de actor.

9. Unele dintre cele mai importante proiecte profesionale sunt filmele: Vis a Vis, La Princesa Paca, Farina si Bounty Hunter.

10. Cu toate că refuză cu desăvârșire să dezvăluie detalii importante despre viața personală, actorul este totuși prezent și activ pe rețelele de socializare. Are conturi de Twitter, Instagram și Youtube, fiind urmărit de câteva sute de mii de oameni în total.

ADVERTISEMENT
Tags: