News

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! Nu ratați editorialul lui Fuego și un cadou cu har de Sfintele Paști!

23.04.2021 | 08:09
A aparut un nou numar al revistei Taifasuri Incepe Bingo Mania Nu ratati editorialul lui Fuego si un cadou cu har de Sfintele Pasti
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! Nu ratați editorialul lui Fuego și un cadou cu har de Sfintele Paști!
ADVERTISEMENT

A apărut numărul 828 al revistei TAIFASURI! Cu noi amănunte despre BINGO MANIA, jocul pentru un Paște fericit și-n pandemie, cu un cadou cu har de marea sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos și cu editorialul de suflet al îndrăgitului Fuego.

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

ADVERTISEMENT

Iar în numărul revistei TAIFASURI din această săptămână, în afară de editorialul lui Fuego despre o familie specială, cu tinerețe fără bătrânețe, veți găsi TOTUL despre startul apropiat al unui show incendiar, Bingo Mania, în care veți putea câștiga premii fabuloase!

A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! Nu ratați editorialul lui Fuego și un cadou cu har de Sfintele Paști!

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează. Și în fiecare duminică realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2… …Al cărei sezon cu numărul 6 a început pe 4 aprilie!

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul emoționant scris de Fuego în această săptămână despre „doi prieteni ai mei cu seninătatea în privire și cel mai bun exemplu atunci când vorbim despre oameni fără vârstă”.

„Se spune că, toată viața, cele mai bune lecții le înveți trăind pe pielea ta anumite fapte. Nimic mai adevărat, dar poți învăța permanent lucruri de la cei care-ți sunt aproape, de la prietenii sinceri, de la oamenii care te iubesc fără vreun interes anume… Eu am noroc în viața mea cu astfel de oameni care mă uimesc și mă țin zilnic în echilibru. Vreau să vă spun despre doi dintre ei…”

„Dincolo de orice, cei doi prieteni ai mei au seninătatea în privire și sunt cel mai bun exemplu atunci când vorbim despre oameni fără vârstă, cu atitudine și cu o tinerețe care transcede dincolo de ce scrie în buletin și dincolo de felul în care ar fi potrivit pentru unii să se comporte”

„Ei sunt ca doi adolescenți, se bucură de iubire și viață și sunt non-stop gazde ospitaliere. Casa lor e permanent plină de prieteni și nu pot trăi altfel decât așa, dăruind altora din bucuria lor și preluând de la fiecare energie și simplitate”

Întregul editorial, emoționant prin căldura prieteniei trainice care îl leagă pe Fuego de cei doi prieteni ai săi, îl puteți citi numai în numărul 828 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 22 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 828
A apărut un nou număr al revistei Taifasuri! Începe Bingo Mania! Nu ratați editorialul lui Fuego și un cadou cu har de Sfintele Paști!

Trecem pandemia cu BINGO MANIA! Premii cum n-au mai fost! Șanse mari de câștig cu bilete… ieftine! Totul despre noul joc, numai în revista TAIFASURI!

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! BINGO MANIA este cel mai nou proiect din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, care să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

Spectacol și câștig, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, începând din 2 mai, de la ora 15:00, pe postul TV… aflați ce post de televiziune va fi gazda noului joc cu premii de premii BINGO MANIA numai din revista TAIFASURI 828!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă mai oferă și alte șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un Mare Concurs cu premii, care vă trimite la… fabulosul parc de distracții Disneyland! Împreună cu familia! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

TAIFASURI vă face un cadou de suflet, cu har de Paște! GRATUIT!

Se apropie una dintre cele două uriașe sărbători ale tuturor creștinilor ortodocși din lume, Învierea Domnului nostru Iisus Hristos. TAIFASURI vă oferă un cadou de suflet, cu har de Paște…

„Sfinții părinți spun că întotdeauna rugăciunea dinaintea spovedaniei se rostește cu umilință. Este o rugă de iertare a păcatelor, care vă ajută să vă mărturisiți mai ușor, să fiți sinceri cu propria persoană. În plus, vă facilitează…” – ce vă facilitează rugăciunea dinaintea spovedaniei, aflați din cadoul oferit de revista TAIFASURI!

supliment revista Taifasuri 828 tugaciuni spovedanie

32 de pagini cu rugăciuni pentru suflet, cu har de Paște, numai cu revista TAIFASURI 828! GRATUIT! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Ce subiecte inedite mai poți citi în revista TAIFASURI, numărul 828

  • „Sunt medic, dar și artistă!”, spune Viorica Chiurciu în „spovedania” sa din TAIFASURI 828, în care vă oferă „un buchet de știință, artă și leadership”.
  • Super-interviu cu „Lordul” muzicii ușoare românești, Adrian Daminescu! Cum a trecut prin pandemie, cine l-a învățat să gătească, cine este femeia care-i stă alături și l-a salvat „cândva, când și peste mine s-a prăbușit Turnul Babel”, care este pasiunea vieții sale, „singurul lucru care mă liniștește cu adevărat” și alte „mici” secrete din viața sa dedicată muzicii. Numai în revista TAIFASURI 828!
  • Totul pentru fericirea patrupedului iubit! Cele mai inspirate invenții pentru câini, de la geamul din… gard la litiera cu… recompensă!
  • Știți ce este „postul cu apă”? A fost practicat prima dată de evrei, „spune” Vechiul Testament… Totul despre postul cu apă, „cel îndreptat spre vindecarea celor mai ascunse neputințe”, aflați numai din revista TAIFASURI 828!
  • Și, la fel, totul despre skinimalism, marele trend cosmetic al anului 2021, vă oferă revista TAIFASURI 828. Atenție, doamnelor, frumusețe cu mai… puțin! Și mai bun!
  • Patru pagini de „Farmacia verde”, rețete inedite cu aedei, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante, bine documentate veți găsi numai în numărul 828 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 828 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 22 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți! PLUS încă 32 de pagini, supliment GRATUIT de rugăciuni cu har de Paște 2021!

ATENȚIE! Dacă nu vreți să ieșiți din case în vremurile acestea asuprite sub pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române! Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

  • 32 de pagini are suplimentul gratuit al revistei TAIFASURI 828, culegere de rugăciuni pentru Sfânta Spovedanie. Se distribuie numai cu revista TAIFASURI
ADVERTISEMENT