Sport

Dragomir a comentat transferul lui Drăgușin la Tottenham. „Au dat lovitura amândoi”. Când va costa 100 de milioane

Dumitru Dragomir a comentat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, spunând că este cel mai mare transfer din toate timpurile pentru România.
25.01.2024 | 07:38
Dragomir a comentat transferul lui Dragusin la Tottenham Au dat lovitura amandoi Cand va costa 100 de milioane
Dragomir a comentat transferul lui Drăgușin la Tottenham. „Au dat lovitura amândoi”. Când va costa 100 de milioane. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham a ţinut capul de afiş al ziarelor din întreaga lume la începutul anului 2024. Tottenham a plătit 26 de milioane de euro celor de la Genoa pentru transferul românului.

Dragomir a comentat transferul lui Drăgușin la Tottenham: “Dacă joacă titular, în doi ani se vinde pe 100 de milioane”

Dumitru Dragomir a comentat această mutare la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, spunând că Drăguşin este cel mai important transfer al unui jucător român din toate timpurile, spunând că dacă va evolua titular la Spurs, va pleca pe 100 de milioane de euro:

ADVERTISEMENT

“A dat lovitura Manea şi a dat lovitura şi copilul. Că este un salariu bun. Degeaba spun unii că este salariu mic. Măi, frate, când iei peste 2,5 milioane de lire pe an… Dacă joacă titular, la anul i-l dublează.

Dacă joacă titular, în doi ani se vinde pe 100 de milioane. Dacă joacă titular! Citeam că s-au supărat pe Manea englezii. El i-a făcut publicitate pozitivă, nu negativă. 

ADVERTISEMENT

E cel mai mare transfer din toate timpurile, ca cifre”, a spus Dumitru Dragomir despre transferul lui Drăgușin la Tottenham, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Lăudat în Anglia: “Transferul lui Drăgușin rămâne singurul semnificativ făcut de orice club din Premier League”

Radu Drăguşin a debutat la Tottenham în meciul cu Manchester United. Fundaşul are parte de o presă foarte bună în Marea Britanie, The Athletic considerându-l unul dintre cele mai semnificative din această perioadă de mercato:

ADVERTISEMENT

“Înainte ca fereastra de transferuri din ianuarie să se deschidă, prioritatea lui Tottenham Hotspur a fost să transfere un fundaș central. Ange Postecoglou a fost foarte deschis în spațiul public pe această temă. Mai mult decât te-ai aștepta de la un manager.

Spurs s-a mișcat rapid când fereastra de transferuri s-a deschis. În ciuda unei ușoare clătinări când Bayern a încercat să intervină. Ulterior a reușit să aducă principala țintă, Radu Drăgușin, de la Genoa, pentru 25 de milioane de lire.

ADVERTISEMENT

Drăgușin este exact ceea ce Spurs își dorea: suficient de atletic pentru fotbalul practicat de Postecoglou, experimentat la nivel înalt, tânăr și dornic de a învăța. Tottenham are acum trei fundași centrali moderni.

Cel mai vârstnic dintre ei fiind Cristian Romero, 25 de ani. Lotul merge în direcția corectă. Transferul lui Drăgușin rămâne singurul semnificativ făcut de orice club din Premier League în această fereastră”, a spus The Athletic.

Dragomir a comentat transferul lui Drăgușin la Tottenham

ADVERTISEMENT