Fotbal intern

A picat transferul lui Denis Haruţ la FCSB! Gigi Becali: “Nu ne-am înţeles”. Reacția impresarului

10.01.2021 | 17:46
A picat transferul lui Denis Harut la FCSB Gigi Becali Nu neam inteles Reactia impresarului
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB. Mutarea a picat la nici 24 de ore de la venirea fotbalistului la baza de pregătire a echipei.

După ce FC Botoşani şi FCSB au ajuns la un acord financiar în privinţa lui Denis Haruţ, urmând ca moldovenii să primească 650.000 de euro în schimbul fundaşului, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, totul a picat duminică.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Denis Haruţ la FCSB a picat după ce jucătorul nu a ajuns la o înţelegere cu Gigi Becali asupra contractului, conform gsp.ro.


Impresarul lui Haruț explică unde s-au blocat negocierile

UPDATE, 10 ianuarie, ora 18:37 / Impresarul lui Denis Haruț, Florin Vulturar, a anunțat că decizia de a nu semna contractul a fost exclusiv a jucătorului și că totul s-a blocat din cauza a două clauze.

ADVERTISEMENT

”Au fost niște clauze în contract pe care jucătorul nu le-a semnat. A fost totul ok, după care totul s-a blocat la acele clauze. N-ar fi ok să fac publice discuțiile dintre cele două părți. S-a grăbit să vorbească, trebuia să semneze acel contract mai întâi.

În proporție de 95% eram înțeles cu jucătorul, erau doar aceste două clauze de discutat. În aceste clauze s-a blocat totul. Nu era exagerat ce cerea FCSB-ul, erau niște clauze normale. Decizia este la jucător, nu-i voi cere niciodată unui jucător să semneze ce nu vrea el.

ADVERTISEMENT

Este posibil să se mai discute cu jucătorul, dar transferul este blocat în acest moment. Domnul Valeriu Iftime m-a rugat să fiu un mediator între jucător și club. Nu vreau să vorbesc în numele jucătorului, a fost decizia lui și am respectat-o. S-a întors la Botoșani, vedem ce va fi în zilele următoare”, a declarat Vulturar la emisiunea Digi Sport Special.


Știre inițială, 10 ianuarie, ora 16:35

A picat transferul lui Denis Haruţ la FCSB

“Da, e adevărat. Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre Gigi Becali şi Valeriu Iftime au fost încinse, în condiţiile în care patronul lui FC Botoşani îşi dorea să obţină o sumă mai mare de transfer. FANATIK a prezentat în exclusivitate cum s-au schimbat sumele pentru transferul fundaşului de 21 de ani.

Ce spunea Denis Haruţ sâmbătă seară

Denis Haruţ a ajuns sâmbătă seară la baza de pregărire a celor de la FCSB din Berceni şi a oferit o serie de declaraţii. Acesta spunea că mai fuseseră câteva detalii de pus la punct, dar că totul se rezolvase.

“Au mai fost câteva detalii de pus la punct. Mă bucur că am rezolvat. Este un moment foarte important pentru cariera mea. Am trăit cu intensitate aceste momente. Mă bucur că acum totul este ok. E un pas înainte în cariera mea. Sper să arăt ce am demonstrat și la Botoșani.

Sunt pregătit să joc pe orice post, încerc să-mi fac treaba indiferent undeva voi juca. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare să încep.

Marius Croitoru mi-a spus să fac ce simt eu și că e un pas mare în cariera mea. Nu am teamă de critici. Sunt foarte puternic. Mă bucur că roadele muncii mele se văd acum”, a declarat Denis Haruţ sâmbătă seară.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,87 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: