Sport

A plecat de la Dinamo și s-a angajat la Poliție! A fost unul dintre cei mai vechi oameni din echipă. Exclusiv

Unul dintre cei mai vechi oameni de la Dinamo a plecat de la echipă și s-a angajat la Poliție. Este vorba de maseurul Valentin Toma, care a fost alături de "câini" mai bine de 10 ani.
22.04.2022 | 20:02
A plecat de la Dinamo si sa angajat la Politie A fost unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Exclusiv
Sigla lui Dinamo şi a Poliţiei Române. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de meciurile de baraj, fiind fără nicio șansă matematică de salvare directă de la retrogradare după înfrângerile suferite în play-out cu FC U Craiova și CS Mioveni. În acest final de sezon, “câinii” rămân fără unul dintre cei mai vechi oameni din staff.

A plecat de la Dinamo și s-a angajat la Poliție! Valentin Toma, peste un deceniu alături de “câini”

Din informațiile FANATIK, Valentin Toma, unul dintre maseurii de la Dinamo, pleacă de la echipă pentru a se angaja în Poliție, la sectorul 1. Toma părăsește clubul după mai bine de un deceniu în care a activat la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă rezultatele sunt modeste și nu există un investitor la Dinamo, “câinii” sunt cu banii la zi înainte de sărbătorile de Paşte. Jucătorii şi-au primit lefurile în urmă cu o săptămână, în timp ce angajaţii au avut două săptămâni de întârzieri salariale, achitate în urmă cu câteva zile.

Valentin Toma, maseur la Dinamo
Valentin Toma, maseur la Dinamo

Dinamo tremură pentru locul de Liga 1! Baraj cu U Cluj sau Hermannstadt?!

Din punct de vedere sportiv, Dinamo tremură pentru locul în Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” sunt nevoiţi să joace baraj pentru menţinerea în prima ligă şi sunt şanse mari ca adversarul să fie unul redutabil.

ADVERTISEMENT

“Câinii” sunt pe locul 14, cu şanse mici de a mai urca un loc în clasament şi astfel vor juca împotriva ocupantei locului trei din play-off-ul ligii secunde. Iar acolo s-au desprins două echipe care luptă pentru locurile 2-3: U Cluj şi Hermannstadt.

Până atunci, Dinamo va juca celelalte jocuri din play-out pentru a pregăti “dubla” de baraj de la finalul stagiunii. Miza este uriaşă pentru că o retrogradare poate însemna şi falimentul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Şefii au pregătit şi un plan de urgenţă în cazul retrogradării: “Evident nu va putea fi păstrat lotul de jucători, majoritatea fiind de primă ligă”

Chiar dacă nu există un investitor la club, oficialii echipei susţin că sunt pregătiţi şi pentru scenariul sumbru al retrogradării, care ar lăsa echipa fără aproximativ 2.000.000 de euro, bani care provin din drepturi tv:

“Chiar dacă nu vreau să mă gândesc, realist fiind și ancorat în realitate, trebuie să iau în calcul această perspectivă deloc plăcută. Evident, lucrurile vor trebui reașezate dacă echipa retrogradează. Din punct de vedere financiar, al salariilor jucătorilor în primul rând.

ADVERTISEMENT

Evident nu va putea fi păstrat lotul de jucători, majoritatea fiind de primă ligă. Cred că se poate salva situația, dar dacă nu vom avea cât mai repede un investitor, avem nevoie foarte tare de suportul fanilor pentru a susține acest pasaj neplăcut, în condițiile în care nu vom mai încasa bani din drepturi tv”, a explicat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

  • 33 de ani are Valentin Toma
  • 150.000 de euro este fondul de salarii lunar de la Dinamo
ADVERTISEMENT