Fotbal intern

A sărbătorit Mirko Pigliacelli plecarea lui Victor Pițurcă de la U Craiova? Portarul italian a postat „artificii” pe Instagram

04.01.2020 | 20:03
A sarbatorit Mirko Pigliacelli plecarea lui Victor Piturca de la U Craiova Portarul italian a postat artificii pe Instagram
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a reacționat pe Instagram la scurt timp după ce Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Victor Pițurcă. Portarul italian, care nu a mai prins echipa în ultimele meciuri după un conflict cu antrenorul, a postat pe rețeaua de socializare mai multe fotografii în care apare în tricoul Craiovei (VEZI GALERIA FOTO).

Mirko Pigliacelli, reacție după plecarea lui Victor Pițurcă

Mirko Pigliacelli a fost scos din lot de Victor Pițurcă în ultimele șase etape ale sezonului de toamnă, după ce a fost punct fix în echipa Craiovei în startul stagiunii.

ADVERTISEMENT

După anunțul plecării antrenorului din Bănie, Mirko Pigliacelli a postat mai multe fotografii pe Instagram, dintre care primele două reprezentau focuri de artificii.

Italianul a continuat cu poze în care apare în tricoul Craiovei, semnă că nu s-ar opune unei rămâneri în Bănie, în cazul continuității sportive.

ADVERTISEMENT

Pițurcă a lăsat-o pe Craiova pe locul patru

Deși anunța că principalul obiectiv al său este să câștige titlul, Victor Pițurcă a lăsat-o pe Craiova pe locul patru la finalul lui 2019, la șapte puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Fostul selecționer a pregătit-o pe Universitatea în 14 meciuri, dintre care cinci au fost pierdute, cu FCSB, chiar la debut, CFR Cluj, Sepsi, Astra și, din nou, echipa „roș-albastră”.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a fost titularul Craiovei până la jumătatea lunii noiembrie, când ar fi avut un conflict cu Victor Pițurcă. Antrenorul a decis excluderea italianului din lot, iar poarta Craiovei a fost apărată în ultimele șase meciuri din 2019 de Laurențiu Popescu.

După ultima partidă a anului trecut, pierdută de Craiova cu FCSB, scor 0-2, Pigliacelli a postat pe Instagram o fotografie în care a fost imortalizat un moment în care saluta galeria Universității, alături de mesajul: „După furtună, soarele iese întotdeauna. Cel mai important este să crezi mereu în el!”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2,00 este cota pentru ”Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT