Sport

AC Milan, probleme mari de lot înaintea duelului cu Chelsea. Doar 16 fotbaliști apți pentru meciul din Champions League. Tătărușanu este anunțat titular

AC Milan are mai probleme de lot înaintea duelului cu Chelsea din etapa a 3-a a grupelor UEFA Champions League. Italianii au doar 16 fotbaliști apți de joc.
05.10.2022 | 13:35
AC Milan probleme mari de lot inaintea duelului cu Chelsea Doar 16 fotbalisti apti pentru meciul din Champions League Tatarusanu este anuntat titular
AC Milan, probleme mari de lot înaintea duelului cu Chelsea din UEFA Champions League. Tătărușanu, anunțat tituar. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

AC Milan este lider în grupa E din Champions League, însă „rossonerii” au o misiune imposibilă pe Stamford Bridge, acolo unde se vor deplasa doar cu 16 fotbaliști pentru duelul cu Chelsea.

AC Milan, decimată pentru jocul cu Chelsea. Tătărușanu, anunțat titular

AC Milan va avea o misiune extrem de grea la Londra.  Cu Tătărușanu titular, formația lui Stefano Pioli a câștigat în ultima etapă din Serie A, scor 3-1 pe terenul celor de la Empoli.

ADVERTISEMENT

Lucrurile vor fi mult mai complicate în duelul din Champions League cu Chelsea miercuri, 5 octombrie, de la ora 22:00. Cel mai probabil, Ciprian Tătărușanu va fi titular pentru prima oară la Milan în acest sezon de Champions League.

Francezul din poarta „rossonerilor” s-a accidentat în partida Franței cu Austria din Liga Națiunilor și va lipsi aproximativ 2-3 săptămâni. Astfel, fostul internațional român ar putea debuta pentru AC Milan în stagiunea actuală din Champions League.

ADVERTISEMENT

AC Milan, doar 16 jucători apți de joc pentru duelul cu Chelsea

Duelul cu Empoli a lăsat-o pe AC Milan fără 3 jucători. Căpitanul Davide Calabria, Alexis Saelemaekers și Simon Kjaer au ieșit accidentați de pe teren.

De asemenea, probleme musculare acuză și Theo Hernandez, Divock Origi și Junior Messias. Pe lista indisponibililor apar și numele lui Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi și portarul Mike Maignan. Ibra nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 22 mai, de la partida cu Sassuolo, ultima a ediției trecute de campionat, în urma căreia „diavolii” au cucerit titlul în Serie A.

ADVERTISEMENT

Stefano Pioli a cerut ca Ciprian Tătărușanu să fie introdus pe lista UEFA, după ce inițial portarul român fusese lăsat în afara lotului. Nu același lucru se poate spune despre mijlocașii Malick Thiaw, Aster Vranckx, Yacine Adli și Tiemoue Bakayoko. Aceștia nu au fost înregistrați pe lista UEFA pentru meciurile din Champions League.

AC Milan, prima în grupa E din Champions League

AC Milan se află pe primul loc în grupa E din Liga Campionilor. Fotbaliștii antrenați de Stefano Pioli au obținut 4 puncte în 2 meciuri.

ADVERTISEMENT

În prima partidă, campioana Italiei a remizat, scor 1-1 cu austriecii de la Salzburg, în timp ce în a doua rundă a trecut de Dinamo Zagreb, „călăul” lui Thomas Tuchel la Chelsea, scor 3-1.

Lotul lui AC Milan pentru meciul cu Chelsea:

Portari: C. Tătărușanu, A. Mirante

Fundași: S. Kalulu, F. Tomori, S. Dest, F. Ballo-Toure, M. Gabbia

Mijlocași: S. Tonali, I. Bennacer, T. Pobega, R. Krunic

Atacanți: O. Giroud, C. De Ketelaere, R. Leao, Brahim Diaz, A. Rebic

ADVERTISEMENT