Fotbal intern

Academica Clinceni – FCSB 0-2. „Dubla” lui Florin Tănase readuce FCSB pe primul loc. Live video

22.04.2021 | 22:08
Academica Clinceni  FCSB 02 Dubla lui Florin Tanase readuce FCSB pe primul loc Live video
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat clar partida din deplasare cu Academica Clinceni și a trecut din nou pe primul loc în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după disputarea primelor două etape.

Academica Clinceni – FCSB 0-2 (Fl. Tănase 25, 55) – VEZI VIDEO

  • Academica: O. Vâlceanu – Fl. Achim, Gardoș, Patriche Nichita, M. Dobrescu – A. Cordea (75 Andronic), Cebotaru (75 Ventura), Moulin, C. Tănase (58 Ad. Popa) – Chunchucov, R. Jerdea (6 Chandarov; 58 Rusescu). Rezerve: G. Ureche, Chandarov, R. Rusescu, Ventura, Pîrvulescu, Cascini, Andronic, Longher, A. Popa.  Antrenor: Marin Dună
  • FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Cristea (46 Miron), Panțîru – Ov. Popescu, Ad. Șut, Perianu (37 Oaidă) – Moruțan (75 Simion), Fl. Tănase, Oct. Popescu (63 Radunovic). Rezerve: Straton, Miron, B. Simion, Nedelcu, Vînă, Oaidă, Al. Musi, Istrate, Radunovic. Antrenor: Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Min. 10: Academica are prima ocazie de gol a meciului. În urma unui corner, Cristea respinge pe spate, balonul ajunge la Chandarov, care reia cu capul din 6 metri puțin pe lângă poartă.

Min. 15: Șutul lui Chandarov de la marginea careului trece pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 18: Șutul lui Ovidiu Popescu din careu este respins cu piciorul de Vâlceanu.

Min. 25: GOOOL FCSB! Crețu centrează excelent de pe partea dreaptă, portarul Vâlceanu este depășit de minge, aceasta ajunge la Florin Tănase, care reia cu capul din 6 metri în poarta goală. Academica – FCSB 0-1

ADVERTISEMENT

Min. 29: Cristea respinge de pe linia porții reluarea cu capul a lui Chandarov.

Min. 35: Florin Tănase este aproape să facă dubla, dar reluarea sa cu capul din 3 metri este respinsă miraculos de Vâlceanu de sub bară.

Min. 55: GOOOL FCSB! Acțiune excelentă a lui Panțîru pe partea stângă, centrare în mijlocul careului, de unde Florin Tănase reia spectaculos în plasă. Academica – FCSB 0-2

ADVERTISEMENT

Min. 63: Vâlceanu reține șutul lui Moruțan cu pământul.

Academica Clinceni – FCSB Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Academica Clinceni – FCSB se joacă joi, 22 aprilie, de la ora 20:15, pe stadionul din Călărași, pe o vreme foarte bună pentru fotbal, temperatura estimată fiind în jur de 14 grade, cu un cer mai mult senin. Va conduce acest meci arbitrul Adrian Cojocaru.

Confruntarea Academica Clinceni – FCSB se dispută joi, 22 aprilie, de la ora 20:15, în cadrul etapei a 2-a din play-off-ul Ligii 1 şi este transmisă în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat, chiar în acest an 2021, ilfovenii au furnizat una dintre marile surprize ale campionatului, câştigând cu 1-0 confruntarea cu FCSB desfăşurată pe Arena Naţională, succes care avea să aibă o importanţă majoră la calificarea echipei între primele şase din ţară.

Evident, există o mare dorinţă de revanşă în rândul celor de la FCSB după acest rezultat şocant, dar echipa antrenată de Toni Petrea are nevoie neapărat de victorie pentru a trece din nou pe primul loc în clasament, ocupat în acest moment de CFR Cluj.

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii, s-a infectat cu COVID

La Clinceni, buna dispoziţie a fost stricată de vestea infectării cu coronavirus a omului care are cele mai mari merite în ascensiunea acestei formaţii, antrenorul Ilie Poenaru, care astfel nu va putea sta pe bancă la meci. Mai există şi trei jucători pozitivi, dar nu din rândul celor de bază: Markovic, Bilali şi Lucian Dumitriu.

La FCSB, va reveni în poartă Andrei Vlad, cel care a lipsit etapa trecută cu Botoşani, cu probleme medicale. Însă cei mai buni mijlocaşi ai echipei, motoarele care construiesc jocul FCSB, Darius Olaru şi Olimpiu Morunţan, rămân indisponibili pentru antrenorul Toni Petrea, care din nou va trebui să improvizeze şi în apărare.

Din nou improvizaţii în formula de start a FCSB

În aceste condiţii, FCSB se va prezenta din nou cu o sumedenie de improvizaţii, atacul urmând a sta pe umerii lui Florin Tănase şi puştiul Octavian Popescu, ultimul autorul unui gol de generic TV împotriva Botoşanilor într-un moment în care scorul era 1-0 pentru oaspeţi.

FCSB are cotă 1,50 pentru a-şi apropria cele trei puncte în această deplasare la Clinceni, casele de pariuri oferind cota de 6,70 pentru ca Academica să recidiveze surpriza din sezonul regulat. Chiar şi un gol marcat de Clinceni, la care evoluează destui foşti stelişti (Cr. Tănase, Gardoş, Ad. Popa, Rusescu) are o supercotă de 1,75.

ADVERTISEMENT