Sport

Accident teribil la un raliu! Patru persoane au murit și alte șapte sunt rănite. Video

Patru persoane au murit după ce o mașină a derapat în timpul unul raliu în Ungaria și a intrat într-un grup de spectatori. Accidentul groaznic a fost filmat.
24.03.2024 | 18:30
Accident teribil la un raliu Patru persoane au murit si alte sapte sunt ranite Video
Patru persoane au murit după ce o mașină a derapat în timpul unul raliu în Ungaria și a intrat într-un grup de spectatori. Accidentul groaznic a fost filmat. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, un tânăr de 17 ani a scăpat ca prin urechile acului de moarte, după ce a fost lovit de o mașină scăpată de sub control de un pilot la un concurs auto desfășurat în Drobeta Turnu-Severin.

Patru morți după un accident tragic la un raliu

O mașină de raliu a intrat duminică, 24 martie, într-un grup de spectatori la o competiție în Ungaria. Poliția a anunțat că în urma accidentului au murit patru persoane, iar alte câteva au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în timpul unei curse între orașele Labatlan și Bajot, în apropierea Dunării, în nord-vestul Ungariei, a anunțat poliția din comitatul Komarom-Esztergom într-un comunicat.

Motivul pentru care mașina, o Skoda Fabia Rally 2, a ieșit de pe șosea nu a fost încă stabilit, dar în înregistrarea video postată de site-ul rtl.hu, se poate vedea cum vehiculul se deplasează cu viteză mare în linie dreaptă pe un drum îmbibat cu apă.

ADVERTISEMENT

Traiectoria mașinii pare să fi fost întreruptă, probabil după ce a lovit bordura și gazonul. Automobilul a derapat apoi câteva zeci de metri înainte de a intra în spectatorii de pe marginea drumului. În urma acestui incident și-au pierdut viața patru persoane, iar alte șapte au fost rănite.

La fața locului au sosit în sistem de urgență pentru a oferi ajutor nu mai puțin de opt ambulanțe și patru elicoptere de salvare. Raliul Esztergom-Nyerges a fost oprit imediat după accidentul teribil.

ADVERTISEMENT

Accident mortal la un raliu în Argeș

În toamna anului trecut, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost accidentat grav de o mașină de raliuri în timp ce asista la Trofeul Câmpulung Muscel 202 și a decedat în urma leziunilor suferite.

Accidentul s-a petrecut în timpul celei de-a treia probe speciale, într-un viraj în care pilotul, Claudiu Ciucă, a frânat prea târziu și a derapat într-o zona interzisă publicului, dar în care se aflau totuși câțiva spectatori.

ADVERTISEMENT

Un elicopter SMURD a venit de urgență la Câmpulung Muscel pentru a transporta victima la un spital din București. Din păcate, transferul nu s-a mai efectuat, întrucât între timp tânărul a decedat.

ADVERTISEMENT