Sport

Probleme mari cu accidentările la Dinamo! Opt jucători sunt indisponibili. Steliano Filip şi Vlad Morar, ultimii intraţi pe listă. Exclusiv

Sunt probleme mari cu accidentările la Dinamo. Nu mai puţin de opt jucători au probleme. Ultimii intraţi pe listă sunt Steliano Filip şi Vlad Morar, cu şanse mici de a reveni în meciul următor.
28.03.2022 | 15:36
Probleme mari cu accidentarile la Dinamo Opt jucatori sunt indisponibili Steliano Filip si Vlad Morar ultimii intrati pe lista Exclusiv
Vlad Morar se bucură după un gol marcat în meciul cu Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere sportiv. Rezultatele sunt sub aşteptări, iar Dusan Uhrin are probleme mari cu accidentările, nu mai puţin de opt jucători fiind indisponibili în acest moment.

Probleme mari cu accidentările la Dinamo! Opt jucători au probleme medicale

Din informaţiile noastre, Cosmin Matei, Igor Jovanovic, Răzvan Patriche, Mirko Ivanovski, Desire Azanko, Alexandru Răuţă şi, mai nou, Steliano Filip şi Vlad Morar, informaţie publicată de Gsp, au probleme musculare serioase.

ADVERTISEMENT

Şirul mare de accidentări a dus la demisia preparatorului fizic Cristian Sandu, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. În locul său, DDB-ul îl vrea pe George Neagu, cel care a mai colaborat în urmă cu un an cu Dusan Uhrin, echipa reuşind salvarea de la retrogradare.

Patru jucători s-au “rupt” în meciul cu Sepsi!

În meciul cu Sepsi, Dusan Uhrin a rămas fără doi fundaşi centrali. Atât Igor Jovanovic, cât şi Răzvan Patriche, omul care l-a înlocuit, au acuzat probleme musculare, astfel că vârful Christian Irobiso a fost reprofilat pe postul de fundaş central.

ADVERTISEMENT

În aceeaşi partidă, Alexandru Răuţă a fost schimbat după ce a acuzat probleme la muşchii inghinali, iar Cosmin Matei a terminat meciul cu ruptură musculară, fiind indisponibil în următoarele săptămâni.

Valul de accidentări vine la o săptămână după ce o viroză a afectat lotul dinamovist!

Problemele musculare ale jucătorilor vin la doar o săptămână după ce o viroză a afectat lotul dinamovist. Gabi Torje, Ricardo Grigore sau Marco Ehmann au ratat meciul cu Sepsi din această cauză.

ADVERTISEMENT

La finalul confruntării încheiate nedecis, scor 0-0, Dusan Uhrin a declarat că nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi mulţi i-au spus că este nebun că a revenit la Dinamo în această situaţie:

“Mulţi mi-au spus că sunt nebun când am zis că revin la Dinamo. Prieteni de-ai mei din fotbalul românesc. Familia mă înţelege, ştie ce înseamnă acest club pentru mine. Am făcut-o pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Dar de fiecare dată când mă întorc, este din ce în ce mai greu. Asta cu siguranţă. Anul trecut am antrenat gratis până în vară. Nu am luat niciun ban. O să vedem în vară ce se va întâmpla dacă reuşim să ne salvăm. Până atunci, avem mult de muncă”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului cu Sepsi.

Emoţii şi cu Torje după meciul cu Zimbru Chişinău!

În weekend, Dinamo a avut un meci amical împotriva celor de la Zimbru Chişinău, câştigat cu 2-0. Nici această confruntare nu a fost fără emoţii pentru antrenor, Gabi Torje acuzând la final probleme medicale. Însă, cel mai probabil, mijlocaşul va fi apt pentru meciul următor.

Dinamo va evolua în etapa viitoare în deplasare cu echipa lui Emil Săndoi, Chindia Târgovişte. Confruntarea este programată vineri, de la ora 20:30 şi poate reprezenta ultima şansă a dinamoviştilor de a evita locurile de baraj.

  • 8 jucători de la Dinamo sunt accidentaţi
  • 10 puncte au “câinii” în play-out, clasându-se pe locul 14 în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT