Life

Ada, fiica lui Cornel Palade, nu o iartă pe Bia Khalifa după ce i-a umilit tatăl la Sunt celebru, scoate-mă de aici: ”Te prind”

Cornel Palade și Bia Khalifa au fost protagoniștii unui moment șocant la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, motiv pentru care Ada, fiica actorului, a reacționat dur.
17.09.2022 | 16:03
Ada fiica lui Cornel Palade nu o iarta pe Bia Khalifa dupa ce ia umilit tatal la Sunt celebru scoatema de aici Te prind
Ada, fiica lui COrnel Palade, a făcut-o praf pe Bia Khalifa după ce i-a jignit tatăl / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-una dintre edițiile trecute ale emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, între Cornel Palade și Bia Khalifa a intervenit un moment tensionat. Actorul de 70 de ani a fost luat la rost, înjurat și umilit, de tânăra care se poate lăuda doar cu aparițiile deocheate.

Cum a reacționat Ada Palade după ce Bia Khalifa i-a umilit tatăl

Zilele trecute, telespectatorii Pro TV au fost șocați de violența unui moment care i-a avut drept protagoniști pe Cornel Palade și pe Bia Khalifa. Actorul de 70 de ani, care a și fost eliminat ulterior din cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, a fost jignit cumplit de creatoarea de conținut pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Bia Khalifa, care are doar 8 clase, dar se laudă cu faptul că a fost vizionară în a-și expune nurii pe diverse rețele de socializare dedicate adulților, l-a înjurat, timp de minute bune pe actorul de 70 de ani, lăsându-i mască pe cei din jur.

”Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”, spunea, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe Cornel Palade, vedeta OnlyFans Bia Khalifa.

ADVERTISEMENT

Cornel Palade, ceva mai reținut, a preferat să replice cu eleganță. ”Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.

A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”, a spus el în emisiunea.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Cornel Palade, Ada, a reacționat, la rândul ei, după ce a văzut imaginile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici și a reacționat pe rețelele de socializare. Și a făcut-o printr-o amenințare voalată…

Ce îi transmite Ada Palade concurentei Bia Khalifa de la Sunt celebrul scoate-mă de aici

Într-o postare de pe conturile sale de socializare, Ada Palade a făcut-o praf pe Bia Khalifa după ce aceasta i-a atacat tatăl. Și, alături de o fotografie în care explica de ce a părăsit România pentru a-și continua viața în Anglia, Ada Palade aruncă și o amenințare voalată.

ADVERTISEMENT

”Te prind, prostituată mică și o să-ți placă”, a notat, drept mesaj adresat, cel mai probabil, concurentei Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Alături de amenințarea voalată la adresa celei care i-a jignit tatăl, Ada Palade, are și un text cât se poate de relevant cu privire la motivul care a împins-o să părăsească definitiv România și să se stabilească în Marea Britanie.

”Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea”, a mai notat Ada Palade.

De altfel, în repetate rânduri, Ada Palade, artistă la rândul ei, a reclamat abuzurile pe care le-a trăit în România. „Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (…)

Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern (…) Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi”, spunea fiica lui Cornel Palade.

Scandalul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa a șocat pe toată lumea

Scandalul din timpul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, difuzat de Pro TV, i-a șocat și pe concurenții din jungla din Republica Dominicană Culmea, primii care au intervenit au fost cei din echipa adversă creatoarei de conținut interzis minorilor, Bia Khalifa, și actorului Cornel Palade.

Astfel, siderată de vorbele folosite de tânăra concurentă, Lidia Buble i-a cerut să îi arate mai mult respect vârstnicului Cornel Palade, luarea ei de poziție fiind susținută și de Răzvan Botezatu și Mara Bănică.

Și Dan Negru a reacționat dur la imaginile difuzate de Pro TV. „O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de success, deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății! (…)

În 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România! (…) Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!”, a spus Dan Negru pe conturile sale de socializare cu privire la scandalul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

În altă ordine de idei, Cornel Palade a ales să plece de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, având grijă ca la proba eliminatorie să fie învins de Giani Kiriță, greșind intenționat în fața fostul fotbalist pe care, culmea, îl depășise la toate capitolele.

ADVERTISEMENT