Life

Adelina Pestrițu are o fiică cu trăsături unice! E la fel de frumoasă ca și top modelul Gigi Hadid când era de mică – Foto

15.07.2020 | 10:52
Adelina Pestritu are o fiica cu trasaturi unice E la fel de frumoasa ca si top modelul Gigi Hadid cand era de mica  Foto
Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu are o fetiță de toată frumusețea. Zenaida are trăsături unice, seamănă leit cu tatăl ei și poate fi model chiar de la vârsta asta.

Ca și în cazul celebrului top model de peste hotare Gigi Hadid, micuța Zeny, așa cum o alintă părinții, este superbă deja de la 2 ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta postează uneori imagini cu fetița ei, iar pentru fotografii primește zeci de mii de like-uri.

Adelina Pestrițu are o fiică top model

Fosta prezentatoare TV a tras lozul cel mare atunci când l-a cunoscut pe Virgil Șteblea, căci acesta i-a dăruit o fetiță din cale afară de frumoasă. Fără doar și poate, în câțiva ani, fiica Adelinei Pestrițu poate urca pe un podium de modă și să atragă atenția cu trăsăturile sale unice și naturale.

ADVERTISEMENT

Zenaida Șteblea s-a născut pe 3 august 2018, iar anul acesta împlinește 2 ani. La petrecerea de ziua ei, cu siguranță Adelina Pestrițu va face un spectacol din aniversar, așa cum s-a întâmplat cu nunta și botezul. Bruneta este foarte atentă la detalii și când organizează o petrecere lucrează numai cu profesioniști și materiale de calitate.

Cu părul ușor ondulat, ochii migdalați și de unde albastru ca marea, Zenaida cucerește inimi de la vârsta de doi ani, așa cum se întâmpla și cu Gigi Hadid, top modelul din America dorit de toate casele de modă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

IT’s OMA’s BIRTHDAY !!!! Happy Birthday to our queen @ansvandenherik we are so happy and lucky to celebrate you here at the farm this week. So grateful for every second I get to experience your wittiness, strength, and wisdom. We love you so much !!!! 🌼🇳🇱 (don’t worry, starting the carrot cake now !!!!! 👩🏼‍🍳)

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Zenaida Maria, fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, se bucură de atenția tuturor din familie, dar și a fanilor celor doi părinți. După ce s-a născut, vedeta TV i-a creat un cont de Instagram care adunase în scurt timp în jur 100 de mii de urmăritori, însă influencer-ul a renunțat la ideea de a-și expune copilul.

A devenit cunoscută după mariajul cu Liviu Vârciu

Adelina Pestrițu a fost căsătorită cu Liviu Vârciu din 2008 în 2009. Au divorțat după doar un an, însă au mai avut câteva tentative de împăcare. Pentru că deja intrase în vizorul presei, bruneta s-a axat pe drumul spre celebritate. Apoi a urmat o carieră în televiziune, prezentând câteva emisiuni la Kanal D. Mai târziu, bruneta a prins gustul online-ului, face bani din haine și social media.

ADVERTISEMENT

A pierdut o sarcină

Din mariajul cu Liviu Vârciu ar fi rezultat un copil, însă bruneta a pierdut sarcina. „ O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în brațe. Probabil că m-am și gândit foarte mult la asta și m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina. Eu am ținut din scurt această problemă. Medicii mi-au spus că sunt cincizeci la sută șanse să fie totul bine. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care voi rămâne însărcinată.”, a spus bruneta, la vremea respectivă.

 

ADVERTISEMENT