Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie a dezvăluit planul lui Gheorghe Hagi cu Farul: „Vrea să câștige Liga Campionilor!”

Gică Hagi are planuri mărețe la Farul. Adrian Ilie a dezvăluit că „Regele” vrea să câștige UEFA Champions League. Dezvăluiri de ultim moment
17.09.2023 | 18:41
Adi Ilie a dezvaluit planul lui Gheorghe Hagi cu Farul Vrea sa castige Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a făcut echipă și la fotbal feminin, iar Mihai Stoichiță a fost impresionat de lotul pe care l-a construit „Regele” într-o perioadă scurtă. Adrian Ilie, dezvăluiri spectaculoase la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi, ambiții pe toate planurile: „Și-a făcut o echipă extraordinară”

Mihai Stoichiță și Adrian Ilie au deschis subiectul fotbalului feminin la FANATIK SUPERLIGA„Jucăm la fete cu naționala U19 în Suedia. Și primesc un mesaj de la băiatul din Suedia. M-a rugat pe mine să îi ajutăm un pic mai repede cu hotelul de la Mogoșoaia și un stadion de antrenament pentru echipă. O să îți arăt după emisiune”, i-a spus „Cobra” directorului tehnic al FRF.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor a vorbit și despre cea mai importantă echipă din România, care ne reprezintă an de an în cea mai importantă competiție inter-cluburi, spre deosebire de băieți: „O să râzi, dar am fost cu președintele federației și am văzut calificarea Olimpiei U Cluj, în faza următoare pentru Liga Campionilor. 

Dacă bat acuma cu echipa împotriva căreia vor cădea, joacă în faza principală a Ligii Campionilor, o premieră pentru fotbalul românesc”. 

ADVERTISEMENT

Gică Hagi vrea să fie cel mai bun din lume la fotbal feminin! Dezvăluirea lui Adrian Ilie: „Așa a zis!”

Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au fost prezenți la debutul SuperLigii Feminine, așa cum FANATIK a dezvăluit, iar FRF a fost impresionată cum s-a prezentat Farul: „Am fost și am văzut primul meci din SuperLigă, cu număr de echipe redus, în care Hagi și-a făcut acum o echipă extraordinară! Campionatul la fete va fi extrem de interesant. Rețineți ce vă zic”.

Adrian Ilie a dat în vileag planurile „Regelui” legate de fotbalul feminin: „Mi-a zis Hagi că vrea să ajungă să câștige Champions League, dar nu cu băieții, la fete! Așa a zis!”.

ADVERTISEMENT

Stoichiță a plusat și el: „Pe cuvânt de onoare! Gică Hagi dă foarte mult importanță și la această mișcare sufragetistă, cum vrei să-i spun?”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede luni, marți și vineri, DOAR pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi revăzută pe YouTube și Facebook, ÎN PREMIERĂ, de la 17:30.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: „Gică Hagi vrea să câștige Champions League!”