Fotbal international

Adi Ilie, Gardoș și Lupu și-au ales favoritele pentru CM din Qatar. Cine ia titlul mondial? Video exclusiv

Cu doar două zile înainte de startul Cupei Mondiale, Adi Ilie, Florin Gardoș și Dănuț Lupu și-au ales favoritele la câștigarea trofeului.
18.11.2022 | 18:40
Adi Ilie Gardos si Lupu siau ales favoritele pentru CM din Qatar Cine ia titlul mondial Video exclusiv
Cu doar două zile înainte de startul Cupei Mondiale, Adi Ilie, Florin Gardoș și Dănuț Lupu și-au ales favoritele la câștigarea trofeului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitații au explicat alegerile făcute și ce finală văd sau își doresc în Qatar.

Favoritele lui Adi Ilie, Gardoș și Lupu la câștigarea Mondialului

Cei trei foști internaționali, Adi Ilie, Florin Gardoș și Dănuț Lupu, au favorite diferite pentru câștigătoarea Cupei Mondiale, în timp ce jurnalistul Alin Buzărin a rămas fidel dragostei pentru Italia, care însă nu a obținut biletele pentru turneul final.

ADVERTISEMENT

”Aleg Portugalia din mai multe motive. Cumva subiectiv prin faptul că mi-a plăcut mereu Cristiano Ronaldo și mi-aș dori să aibă reușita asta să câștige titlul mondial. Am fost foarte bun prieten cu jucătorii portughezi și acum sunt în relații excelente cu Geraldo, fostul meu coleg, și îmi place filosofia lor ca țară legată de fotbal.

Îmi place că apar într-una fotbaliști de top care joacă la echipe mari din Europa. E o țară care trăiește pentru fotbal și de asta mi-ar plăcea să văd Portugalia câștigătoare. Finala cred că va fi Brazilia – Portugalia”, a declarat Gardoș, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a mărturisit că nu are o favorită clară, însă și-ar dori ca Lionel Messi să câștige trofeul: ”Nu am nicio favorită, dar aș vrea să câștige Argentina pentru Messi. Este în epoca asta, în ultimii 20 de ani, cel mai bun jucător. Finala pe care o văd este Argentina – Franța”.

Fostul fotbalist Dănuț Lupu a ales să mizeze pe marea favorită Brazilia și vede o finală sud-americană: ”Brazilia. Știi de ce? Pentru că sunt în grupă cu Elveția și o să-i bată rău și o să ne dea și nouă curaj să-i batem. Dacă nu se întâlnesc până atunci, în finală vor fi Brazilia și Argentina”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Variantă ireală prezentată de Alin Buzărin

Jurnalistul Alin Buzărin consideră că va fi o Cupă Mondială ieșită din comun și este de părere că vor fi jucători care nu vor da tot ce pot, deoarece se gândesc că îi așteaptă o jumătate de sezon extrem de important la echipele de club.

”Italia, sunt cu ei de prin ’78. Cred că acest Mondial va scoate la iveală două chestiuni. O echipă, nu știu dacă va câștiga sau nu, dar va face ceva la care nu ne așteptăm.

ADVERTISEMENT

Și să nu uităm că Mondialul se joacă în plin sezon și mulți jucători se vor gândi ‘banii îmi vin de la club, mă așteaptă un sezon care n-a ajuns nici la jumătate, începe Champions League’. S-ar putea să vedem o frână de mână trasă.

Echipele astea naționale sunt o vitrină într-adevăr, niște imnuri, niște steaguri, dar în accepțiunea contemporană nu a mai șters nimeni vitrinele alea de praf. E frumos că se duc acolo, dar banul vine de la cluburi și mulți jucători cred că își vor cruța forțele pentru cluburi.

Cred că unul ca Haaland se bucură, ‘uite-i, bă, pe fraierii ăștia pe acolo și eu mă duc pe nu știu unde’. Nu știu dacă mai există generațiile copilăriei noastre. În lipsa Italiei, puțin Brazilia. Finala va fi Brazilia – Franța”, a concluzionat Buzărin, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT