Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie știe ce se va întâmpla cu Borza dacă va fi fluierat de tot Giuleștiul. Ce soluție le propune șefilor de la Rapid

Adrian Ilie a declarat că oficialii Rapidului ar trebui să îl protejeze pe Borza. Dacă fundaşul în vârstă de 18 ani va fi fluierat pe Giuleşti, e posibil să clacheze.
26.02.2024 | 13:25
Adi Ilie stie ce se va intampla cu Borza daca va fi fluierat de tot Giulestiul Ce solutie le propune sefilor de la Rapid
Adi Ilie știe ce se va întâmpla cu Borza dacă va fi fluierat de tot Giuleștiul. Ce soluție le propune șefilor de la Rapid. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Rapid a izbucnit un scandal uriaş după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 1-3. Alexandru Albu şi Andrei Borza au ieşit în club după meci, iar oficialii echipei au reacţionat dur după această escapadă, cei doi fiind excluşi din lot cu UTA Arad.

Adi Ilie știe ce se va întâmpla cu Borza dacă va fi fluierat de tot Giuleștiul: “E posibil să clacheze!”

Adrian Ilie a declarat la FANATIK SUPERLIGA că oficialii Rapidului ar trebui să îl protejeze pe Andrei Borza, pentru că tânărul în vârstă de 18 ani ar putea să clacheze dacă va fi fluierat de fani pe Giuleşti. Fostul atacant al României a dat şi un exemplu personal:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să facă ceva. Eu mă aştept să fie o conferinţă de presă cu cei doi. Borza este un copil, iar dacă o să îl fluiere tot stadionul este posibil să nu mai joace bine, să clacheze.

Păi, dacă te fluieră în fiecare zi… Cum a fost la mine. Am fost la conferinţa de presă şi mă întrebau dacă vreau să plec la Real Madrid. Şi am dat cel mai prost răspuns: «Da!». 

ADVERTISEMENT

“Când te fluieră la fiecare atingere eşti frustrat, devii şi nervos”

Cine nu pleacă la Real Madrid? Cinci meciuri la rând, m-au fluierat la fiecare atingere de minge. Mai bine tăceam din gură şi ziceam ceva de conducere, de club. 

Dacă te fluieră o dată, dar dacă te fluieră la fiecare atingere? Mă întreba şi antrenorul dacă pot să joc. I-am spus să mă bage. Dar este posibil ca un copil ca Borza să nu reacţioneze bine.

ADVERTISEMENT

Când te fluieră la fiecare atingere eşti frustrat, devii şi nervos. Cum spunea şi Gigi Becali, uneori te ascunzi de minge. Până la urmă am câştigat şi cu publicul. Am jucat bine.

Am ieşit la conferinţă, am spus că a fost o greşeală, că nu stăpânesc prea bine limba spaniolă. Am fost foarte sincer când m-au întrebat de Real Madrid: “Si”. Nu era prea multă limbă spaniolă”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rapid va juca următorul meci pe teren propriu miercuri, de la ora 21:00 cu UTA Arad. Alexandru Albu şi Andrei Borza sunt excluşi din lot pentru această confruntare.

Adi Ilie știe ce se va întâmpla cu Borza dacă va fi fluierat de tot Giuleștiul

ADVERTISEMENT
Tags: