Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Ilie știe unde a greșit Rotaru la Craiova. „Pune-i clauză de 3 milioane de euro!”

Adrian Ilie îl trage de mânecă pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, și îl consideră principalul vinovat pentru plecarea lui Reghecampf.
26.10.2023 | 09:50
Adi Ilie stie unde a gresit Rotaru la Craiova Punei clauza de 3 milioane de euro
Adi Ilie, sfat pentru Mihai Rotaru în privința viitorului antrenor. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adi Ilie a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce a greșit Mihai Rotaru atunci când l-a readus pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

Adi Ilie nu e surprins de eșecul lui Papură pe banca U Craiova. Unde a greșit Mihai Rotaru

Adrian Ilie a spus încă de la numirea lui Corneliu Papură că nu îl vede să facă mulți purici la Universitatea Craiova„Ții minte că am discutat subiectul ăsta cu Craiova, că nu au genul de antrenor care trebuie și o să fie conflicte. Am spus exact acum vreo lună și s-a ajuns exact în această situație. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță e și el foarte surprins de situația în care a ajuns Universitatea Craiova în mijlocul campionatului: „Și e greșeala și a clubului. Eu nu înțeleg. Din punctul meu de vedere, Craiova e cel mai bine organizat club, cel puțin pe partea de marketing”. 

Adrian Ilie îl arată cu degetul pe Mihai Rotaru: „Și tehnic vorbind, fotbalistic. Îl dai afară pe Neagoe și îl aduci pe Reghecampf. Pune-i o clauză de 300.000 de euro, dar să plece la sfârșitul campionatului că eu de-asta te-am adus, nu? Până la final, nu mă ridic acuma și plec din emisiune”.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie, mirat de modul în care U Craiova a gestionat situația: „Dacă vor să se bată la retrogradare nu e problemă”

„Cobra” e de părere că Rotaru chiar trebuia să pluseze pentru a fi sigur că „Reghe” rămâne: „Pune-i 3 milioane dacă tot vrei să pleci în timpul campionatului și când se termină campionatul pune-i 200.000, dar hai să ne atingem obiectivul pe care îl vrem. Din câte știu eu vor să câștige campionatul. Că dacă vor să se bată la retrogradare nu e problemă”.

Horia Ivanovici consideră că actualul antrenor al lui Al Tai nu a procedat corect: „Aici nici Reghe n-a fost OK. Eu nu sunt de acord. Ai și o anumite relație. În viață mai e și omenia. Intri într-un proiect și lași echipa după 6 etape. Eu cred că a contat că a plecat Reghecampf. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Clubul nu ar trebui dacă tot vorbim de încredere și proiecte când numește un antrenor să-i spună în oglindă: ‘Bă, 500.000’. Dar clubul știi ce zice? ‘Las-o naibii de oglindă că nu e cea mai frumoasă din țară. Dacă îl dau afară pe-ăsta că e trompetă? Îi dau eu 500.000?’.

„Dacă vrei să câștigi campionatul nu ții o trompetă antrenor”

Robert Niță dă exemplul altor tehnicieni: „Și uite că sunt antrenori în prima divizie cu clauze de 25-30, 50.000. Și oricine vine dacă ăla are salariu 3 lei și vine o echipă de afară și îi propune 15.000, de 3 ori mai mult. Normal că omul se duce că acolo sunt condiții mai bune, sunt jucători mai valoroși, poate să se dezvolte profesional mai bine. 

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie insistă pe acest subiect: „Dar dacă ești președintele clubului și vrei să mă angajezi pe mine mă lași să plec atunci când vreau eu, în timpul campionatului? Măcar să îmi acopăr două milioane de euro din buget, ce să fac? Dacă vrei să câștigi campionatul nu ții o trompetă antrenor”. 

Dacă e luni, marți și vineri, e FANATIK SUPERLIGA, LIVE pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi vizionată ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30. Duminică, 29 octombrie, Horia Ivanovici vă invită la o ediție specială după Petrolul – FCSB.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „1 solist” la meciul Rapid - Universitatea Craiova