Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Verdict dur despre o posibilă revenire a lui Reghecampf la Craiova: “Nu l-aș mai primi!”

Sorin Cârțu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că dacă ar mai fi în conducerea Universității Craiova s-ar opune unei reveniri a lui Laurențiu Reghecampf.
22.09.2023 | 16:25
Verdict dur despre o posibila revenire a lui Reghecampf la Craiova Nu las mai primi
Sorin Cârțu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că dacă ar mai fi în conducerea Universității Craiova s-ar opune unei reveniri a lui Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate plecarea tehnicianului din Bănie. Antrenorul a părăsit banca oltenilor la doar două luni de la numire, după ce un club din Arabia Saudită a decis să achite clauza de reziliere.

Sorin Cârțu nu ar vrea ca Reghecampf să revină la Universitatea Craiova

Într-o intervenție prin Skype la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu a recunoscut că nu vede cu ochi buni o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf la cârma Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”Pentru tot ce s-a întâmplat eu nu l-aș mai primi pe Reghecampf la Universitatea Craiova dacă ar fi după mine. Craiova este pusă într-o imagine proastă la toată telenovela asta. Decizia este acum la Mihai Rotaru, care și el a acuzat și și-a pus mare încredere în aducerea lui Reghe.

Eu nu l-aș mai primi, clubul s-ar face de râs dacă l-ar aduce înapoi. N-ar da bine ca imagine la tot ce a făcut. Dacă e să o iei după comportamentul meu în fotbal, după imaginea pe care o am, după orgoliul meu, eu i-aș spune nu.

ADVERTISEMENT

I-aș spune ‘Am pus alt antrenor’ sau ‘Îmi caut alt antrenor. N-am vrut să pleci sub nicio formă și m-ai surprins când ai plecat, dar în momentul în care ai plecat ai închis o ușă, mi-ai închis ușa în față, în nas, mi-ai dat cu ea în cap’. Dar nu se știe niciodată ce înțelegere a fost între Mihai Rotaru și Reghe atunci când a venit”, a declarat Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Universitatea Craiova e la al treilea antrenor în acest sezon

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a dezvăluit că a primit un mesaj din partea patronului Universității Craiova, Mihai Rotaru, care a precizat că are toată încrederea în Corneliu Papură și nu se pune problema aducerii unui alt tehnician.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Reghecampf a luat prin surprindere formația din Craiova. Universitatea se vede nevoită să apeleze la al treilea principal din acest an. Corneliu Papură este la Universitatea Craiova din 2016. Acesta a pregătit echipa secundă, a fost secund la prima echipă și interimar în momentele de criză.

Universitatea Craiova se ține tare în cursa pentru titlu. Oltenii sunt pe locul 3, în spatele CFR-ului și al liderului FCSB. Echipa lui Papură are cinci victorii, două remize și două înfrângeri în actualul sezon. Cu 17 puncte în cont, Universitatea se poziționează în fața Rapidului în clasament.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI te așteaptă în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea emisiunii are loc de la ora 17:00, pe Youtube și Facebook.

Cârțu nu-l mai vrea pe Reghe la Craiova

ADVERTISEMENT