Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a comentat marea problemă a lui Edi Iordănescu înainte de Euro. „Nu e deloc simplu”

Adi Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre minutele puţine pe care le joacă "tricolorii" în campionatele din Vest, spunând că vom avea o problemă la Euro 2024.
07.02.2024 | 15:39
Adi Mutu a comentat marea problema a lui Edi Iordanescu inainte de Euro Nu e deloc simplu
Adi Mutu a comentat marea problemă a lui Edi Iordănescu înainte de Euro. „Nu e deloc simplu”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România revine la Campionatul European după o pauză de opt ani. “Tricolorii” sunt în grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B, meciuri care se vor disputa în luna martie.

Adi Mutu a comentat marea problemă a lui Edi Iordănescu înainte de Euro: “Asta ne va afecta la turneul final!”

Marea problemă a lui Edi Iordănescu pentru turneul final sunt minutele puţine pe care le au jucătorii cheie ai României de la campionatele din vest. Radu Drăguşin a trecut pe bancă la Tottenham, Moldovan e rezervă la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi joacă puţin la Deportivo Alaves, la fel ca şi Andrei Raţiu la Rayo Vallecano. Şi mijlocaşul Răzvan Marin a fost trecut pe linie moartă la Empoli, situaţia fiind delicată pentru selecţionerul României.

Adi Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre această problemă spunând că facturile se vor plăti la Campionatul European. Jucătorii ar trebui să evolueze la club pentru că în vară ritmul va fi foarte ridicat:

ADVERTISEMENT

“Asta ne va afecta la turneul final. Asta e clar. Pentru Drăguşin nu este nici uşor, are concurenţă pe măsură. Ianis ar trebui puţin să intre pentru că avem nevoie de el la echipa naţională. 

Ianis a venit după acea accidentare, dar deja revenirea a fost de ceva timp. Nu este deloc simplu, deloc uşor. În afară de a vorbi de ei, mă refer la echipa naţională, pentru că vom avea de suferit. 

ADVERTISEMENT

Nu au multe minute, ritmul va fi foarte alert la Campionatul European, va fi altceva. Şi atunci, probabil, România va suferi”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Edi Iordănescu: “Am sperat că se vor mişca lucruri. Sunt şi lucruri pozitive, dar şi câteva semne negative”

Edi Iordănescu a fost în luna ianuarie în Spania pentru a vorbi cu Ianis Hagi şi Andrei Raţiu şi s-a întors nemulţumit de faptul că cei doi joacă puţin la echipele de club:

ADVERTISEMENT

”Am fost după băieţii noştri. Am fost şi m-am concentrat şi am prioritizat acolo unde ştiu că sunt probleme. Jucători importanţi, care au dus greul campaniei, care au contribuit la calificarea României, băieţi la un nivel bun.

Din păcate, avem din ce în ce mai puţin la nivel bun, am sperat că se vor mişca lucruri. Sunt şi lucruri pozitive, dar şi câteva semne negative. Nu e ultima oară când mă deplasez când constat că sunt probleme”, a declarat Iordănescu la revenirea în ţară.

Adi Mutu a comentat marea problemă a lui Edi Iordănescu înainte de Euro

ADVERTISEMENT