Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu a povestit de ce l-a refuzat pe Cristi Balaj după remiza de la Galați. „Mi se părea normal”

Adrian Mutu a povestit la FANATIK SUPERLIGA de ce l-a refuzat pe Cristi Balaj după remiza dintre Oţelul Galaţ şi CFR Cluj, când a preferat să revină cu echipa.
29.02.2024 | 22:44
Adi Mutu a povestit de ce la refuzat pe Cristi Balaj dupa remiza de la Galati Mi se parea normal
Adi Mutu a povestit de ce l-a refuzat pe Cristi Balaj după remiza de la Galați. „Mi se părea normal”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a scăpat printre degete două puncte importante în deplasarea de la Galaţi, scor 2-2. Echipa lui Adi Mutu a fost egalată dintr-un penalty în minutul 90+8, transformat de Cisotti.

Adi Mutu a povestit de ce l-a refuzat pe Cristi Balaj după remiza de la Galați: “Mai mult o oftică decât tristeţe”

La finalul meciului, Adrian Mutu l-a refuzat pe Cristi Balaj care i-a propus să se întoarcă la Cluj cu maşina, preferând să se întoarcă în autocar, alături de ceilalţi jucători. Antrenorul lui CFR Cluj şi-a explicat gestul:

ADVERTISEMENT

“Nu a fost neapărat o decizie, ci un răspuns pe care i l-am dat lui Cristi în acel moment. Nu vreau să par nicicum, dar văd conexiunea care se creează între mine şi aceşti băieţi şi cred că putem face ceva frumos.

Pentru a rămâne aşa, trebuie să fim uniţi şi în momentele mai puţin bune. Nu a fost un moment trist sau foarte trist, dar mai mult o oftică decât tristeţe. Suntem un club care e învăţat cu victoria.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place doar să câştig, iar când am victoria în mână şi o scap, mă oftic. Cam acesta a fost sentimentul meu după meci”, a povestit Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj: “L-am invitat să vină cu mașina cu mine de la Galați și a preferat să rămână împreună cu jucătorii”

 Cristi Balaj a explicat că Adrian Mutu a vrut să rămână alături de băieţi după remiza de la Galaţi pentru a-i responsabiliza înaintea confruntării cu Farul, un meci foarte important pentru echipa din Gruia:

ADVERTISEMENT

„Eram supărați, dar cu toate că a fost supărat l-am invitat să vină cu mașina cu mine de la Galați și a preferat să rămână împreună cu jucătorii. Se întâmplă să nu vină cu autocarul, de data aceasta a vrut să fie alături de ei.

Avem un meci important la Farul și noi suntem responsabili. A rămas cu jucătorii în autocar, trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să ne uităm bărbătește unul la celălalt și să reparăm sau să nu repetăm ce am greșit.

ADVERTISEMENT

Doar ei pot să schimbe lucrurile și îmi e ciudă pentru că era foarte ușor de gestionat finalul meciului”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT