Sport

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Cristi Manea, care nu vrea să continue la CFR Cluj! „E decizia clubului”

Înaintea meciului FC U Craiova - CFR Cluj, Adi Mutu a vorbit despre situația neclară a lui Cristi Manea care nu și-a prelungit contractul.
16.02.2024 | 15:40
Adi Mutu mesaj categoric pentru Cristi Manea care nu vrea sa continue la CFR Cluj E decizia clubului
Înaintea meciului FC U Craiova - CFR Cluj, Adi Mutu a vorbit despre situația neclară a lui Cristi Manea care nu și-a prelungit contractul
ADVERTISEMENT

Înțelegerea fundașului dreapta cu gruparea din Gruia expiră la finalul sezonului, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că oficialii clubului i-au propus prelungirea și așteaptă un răspuns din partea jucătorului.

Adi Mutu se bazează pe Cristi Manea la FC U Craiova – CFR Cluj

În conferința de presă premergătoare partidei FC U Craiova – CFR Cluj, din etapa a 26-a din SuperLiga, antrenorul Adi Mutu a mărturisit că atâta timp cât se pregătește bine Cristi Manea va face parte din planurile sale, chiar dacă nu își prelungește înțelegerea.

ADVERTISEMENT

”Încă e sub contract cu noi, iar atât timp cât își face treaba, pe mine… Restul e decizia clubului. Tot ce am nevoie de la el e să fie profesionist ca și până acum și să-și vadă de treabă atât timp cât îmbracă tricoul CFR-ului. Atât timp cât demonstrează și se antrenează bine, eu nu am nici problemă.

Camora a reintrat cu noi, s-a antrenat bine săptămâna asta. Nu e la 100%, dar e mai bine ca săptămânile precedente. E cu noi în lot. Din păcate, Kresic s-a accidentat din nou. În afară de el, toți sunt valizi. Filippo Falco s-a antrenat bine, dar e în urmă cu pregătirea. Însă e un jucător de calitate”, a declarat Mutu.

ADVERTISEMENT

Mutu anunță schimbări în primul „11”

Tehnicianul feroviarilor a anunțat că jucătorii au trecut peste înfrângerea suferită în runda precedentă cu Rapid, dar a precizat că vor exista câteva schimbări în echipa de start pentru jocul cu FC U Craiova, programat sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30.

”Am trecut peste meciul cu Rapid, chiar dacă a fost o înfrângere dureroasă. Am avut ghinion mare la golul pe care l-am primit. Sper că am învățat din greșeli și să ne întoarcem pe drumul victoriilor. Băieții s-au antrenat bine săptămâna asta, sunt concentrați.

ADVERTISEMENT

Știu că au nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo sus. Vor fi niște schimbări în primul 11, o să vedeți sâmbătă. Am avut o discuție normală cu patronul. Era normală. S-a încheiat și perioada de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii. Le-am luat și nimic mai mult”, a spus el.

Adrian Mutu a mărturisit că mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis, care a primit un cartonaș galben stupid în întâlnirea cu Rapid și va fi suspendat pentru duelul cu FC U Craiova, a fost pedepsit.

ADVERTISEMENT

”Este mai temperamental. Trăiește foarte intens meciul. A vrut să pună presiune pe arbitri, dar l-a costat. A fost amendat și de club! Sper că învață din această greșeală”, a explicat antrenorul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT