Sport

Mutu pierde un om de bază pentru FC U Craiova – CFR Cluj. A luat galben în afara terenului și e suspendat!

Adi Mutu are mari bătăi de cap pentru partida FC U Craiova - CFR Cluj, după ce unul dintre cei mai experimentați jucători a luat un galben stupid cu Rapid și va fi suspendat.
10.02.2024 | 23:40
Mutu pierde un om de baza pentru FC U Craiova  CFR Cluj A luat galben in afara terenului si e suspendat
Adi Mutu are mari bătăi de cap pentru partida FC U Craiova - CFR Cluj, după ce unul dintre cei mai experimentați jucători a luat un galben stupid cu Rapid și va fi suspendat. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Formația din Gruia a pierdut pe teren propriu derby-ul cu Rapid, scor 0-1, din etapa a 24-a din SuperLiga, și a fost depășită în clasament de echipa antrenată de italianul Cristiano Bergodi.

Adi Mutu l-a pierdut pe Panagiotis Tachtsidis pentru FC U Craiova – CFR Cluj

Unul dintre cele mai uluitoare momente de la întâlnirea pe care CFR Cluj a acut-o cu Rapid s-a petrecut în minutul 83, atunci când Panagiotis Tachtsidis a primit un cartonaș galben deși fusese schimbat de Adi Mutu și se se afla pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul elen a fost avertizat de arbitrul Sebastian Colțescu pentru că a protestat vehement la o decizie a acestuia. Tachtsidis a fost extrem de nervos că nu s-a dictat fault la o intrare tare asupra lui Omar El Kaddouri.

În aceste condiții, fotbalistul de 32 de ani care a jucat mult timp în Serie A va fi suspendat și îi va lipsi lui Adi Mutu la meciul FC U Craiova – CFR Cluj, din etapa a 25-a din SuperLiga, programat sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Djokovic, primul gol pentru Rapid

Meciul CFR Cluj – Rapid s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, fanii gazdelor au dat cu artificii și au aprins torțe încă din minutul 6. De altfel, arbitrul Sebastian Colțescu a oprit meciul pentru câteva minute pentru că artificiile au ajuns în teren.

Partida din Gruia a început în forță, iar golul a căzut încă din minutul 9. Reușita i-a aparținut mijlocașului croat Damjan Djokovic, aflat la prima realizare de la transferul la formația giuleșteană.

ADVERTISEMENT

Golul a venit în urma unei faze fixe. Borisav Burmaz a centrat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, Alexandru Albu a ratat devierea, dar l-a păcălit pe Karlo Muhar, care a fost lovit de balon fără să vrea.

Din acest carambol, mingea a sărit la Djokovic care nu a stat prea mult pe gânduri și a șutat de la 14 metri. Balonul a fost deviat ușor de un apărător al clujenilor și l-a încurcat decisiv pe portarul Răzvan Sava.

ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut și ea doi jucători importanți din cauza accidentărilor. Căpitanul Cristian Săpunaru a părăsit terenul după doar 17 minute, iar în repriza a doua și Răzvan Onea a acuzat probleme medicale.

ADVERTISEMENT