Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu nu a fost dat pe spate de CFR – FCSB! „Cum să vrei milioane pe Otele?” Ce crede de un transfer la FCSB

Adrian Mutu a rămas dezamăgit de prestaţia CFR-ului în derby-ul cu FCSB. "Briliantul" e de părere că lui Otele îi va fi greu să se transfere dacă nu face diferenţa în play-off.
16.04.2024 | 08:50
Adi Mutu nu a fost dat pe spate de CFR  FCSB Cum sa vrei milioane pe Otele Ce crede de un transfer la FCSB
Adi Mutu nu a fost dat pe spate de CFR – FCSB! „Cum să vrei milioane pe Otele?” Ce crede de un transfer la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul cu CFR Cluj şi s-a distanţat la 13 puncte în fruntea clasamentului, cu şase etape înainte de final. Roş-albaştrii au controlat derby-ul din Gruia şi se pregătesc de titlu.

Adi Mutu nu a fost dat pe spate de CFR – FCSB

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre derby, fiind dezamăgit de prestaţia fostei sale echipe, care a jucat foarte modest în meciul ultimei şanse la titlu. În plus, “Briliantul” e dezamăgit de Otele, cel care nu a marcat deloc în play-off:

ADVERTISEMENT

“Cel mai negru scenariu ar fi ca FCSB să piardă toate meciurile şi o echipă din spate să câştige tot. Evident, este aproape imposibil să se întâmple chestia asta. 

Dacă prinzi FCSB-ul într-o zi normală, chiar spre proastă, şi nu reuşeşti să îi baţi, ce pretenţii mai ai la titlu? Nu am văzut locul 1 cu locul 2 jucând. Am văzut o echipă, FCSB, care gestionează o distanţă.

ADVERTISEMENT

“Îţi trebuie un spirit de campion, ceva de genul ăsta ca să câştigi campionate”

Şi o echipă care încearcă ceva pe acolo. Când eşti pe locul doi, trebuie să începi într-un fel. Ai o singură şansă să mai emiţi pretenţii. Doar victoria. Te duci şi rişti. 

Sunt eu de vină, că am plecat, ce vrei să vă spun. Îţi trebuie un spirit de campion, ceva de genul ăsta ca să câştigi campionate. Ideea că FCSB-ul câştigă campionatul la diferenţa asta este constanţa.

ADVERTISEMENT

Faptul că au un jucător de genul lui Florinel Coman, care decide meciul într-o zi modestă. Au spirit de campioni. Uitaţi-vă la Otele. Nu dă un gol. Sunt patru meciuri în play-off, n-a dat un gol.

“Cum să vrei milioane pe Otele? Ar trebui să ia 300.000 de euro, dacă îi ia şi pe ăia”

Cum să vrei milioane pe Otele? Ar trebui să ia 300.000 de euro, dacă îi ia şi pe ăia. Nu cred că FCSB-ul îl ia pe Otele. Ar fi prea scump pentru România, nu văd să se plătească banii ăia. 

ADVERTISEMENT

Nu pot să dau un verdict cu Otele. Nu cred că vrea să-l ia pe Otele. Îi place să facă astfel de mişcări înaintea unui meci, să destabilizeze adversarul. Şi le face bine, campionatele se câştigă şi în felul ăsta. 

Dar nu cred că în campionatul nostru se va face un transfer de 2-3 milioane sau 6 milioane. N-ai cum să iei un jucător care nu face diferenţa în play-off. Te uiţi la meciurile cu echipele din subsol sau te uiţi în play-off?”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu nu a fost dat pe spate de CFR – FCSB! „Cum să vrei milioane pe Otele?” Ce crede de un transfer la FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: