Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu surprinde: „Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu!”

Adrian Mutu a surprins la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul CFR-ului susţine că echipa sa nu s-a gândit niciodată cu adevărat, la titlu.
19.03.2024 | 12:30
Adi Mutu surprinde Niciodata nu neam gandit cu adevarat la titlu
Adi Mutu surprinde: „Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a început cu stângul play-off-ul din SuperLiga. Echipa lui Adrian Mutu a pierdut cu 1-2 pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova şi se distanţează la 8 puncte de liderul FCSB.

Adi Mutu surprinde: „Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu!”

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu s-a gândit niciodată cu adevărat la titlu şi recunoaşte că e foarte complicat ca CFR Cluj să câştige campionatul în actuala stagiune:

ADVERTISEMENT

“Este complicată pentru noi povestea. Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu. Vrem să ne vedem de meciul nostru. Calculele, chiar dacă este devreme, FCSB are un avantaj considerabil. 

Va fi greu. FCSB trebuie să gestioneze acest avans pe care l-a avut de la început, dar mai sunt nouă meciuri. Şi acum, din ce am văzut în prima etapă, toate echipele vor să câştige.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu poţi să nu iei în considerare campioana en-titre”

Va fi o luptă teribilă. Echipele trebuie să aibă lotul valid, o să fie şi Cupa României. Pentru noi şi Craiova va fi jale. Cele mai avantajate sunt FCSB şi Rapid, echipele care nu sunt în Cupă. 

Hagi poate să intre în luptă. Dacă leagă trei victorii sunt acolo. Depinde şi de jocul rezultatelor. Aţi văzut cum ne-am apropiat acolo. Niciodată nu poţi să nu iei în considerare campioana en-titre.

ADVERTISEMENT

Merită respectul, mai ales că au câştigat pe terenul Rapidului. Acolo este foarte greu să câştigi”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

CFR Cluj, pe două fronturi în final de sezon

CFR Cluj joacă în etapa a doua din play-off pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Ardelenii sunt la 8 puncte distanţă de liderul FCSB, care a început cu dreptul play-off-ul, 2-1 cu Sepsi în prima etapă.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mutu este implicată şi în Cupa României. CFR Cluj va întâlni Corvinul Hunedoara în sferturile de finală, într-un meci programat pe 2 aprilie, de la ora 19:30.

Adi Mutu surprinde: „Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la titlu!”

ADVERTISEMENT
Tags: