Fotbal intern

Gigi Becali a mai găsit un fundaș dreapta în lot. Adi Popa e pregătit să intre dacă Vali Crețu e indisponibil. EXCLUSIV

11.03.2020 | 13:51
Gigi Becali a mai gasit un fundas dreapta in lot Adi Popa e pregatit sa intre daca Vali Cretu e indisponibil EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Adi Popa a revenit în grațiile patronului Gigi Becali. Mijlocașul dreapta al celor de la FCSB intrase în colimatorul șefului de la FCSB, la finalul anului trecut, punându-se chiar problema să nu fie luat în cantonament.

În ultima vreme, Popa are din nou credit din partea staff-ului și a patronului. FANATIK a aflat că s-a luat în calcul și o nouă poziție pentru „Popică” în cazul în care va fi nevoie: fundaș dreapta, rezerva lui Vali Crețu!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,63 este cota pentru „gol FCSB”. Vezi aici toate cotele!

Adi Popa, noul fundaș dreapta al celor de la FCSB când Vali Crețu va fi indisponibil!

Adi Popa, 31 de ani, nu era pe lista celor care trebuiau să plece în cantonamentul din Spania, în luna ianuarie, dar a avut o discuție cu Gigi Becali și l-a rugat să se antreneze cu echipa. În aceeași situație era atunci și Cristi Manea, plecat între timp la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După revenirea de la Marbella, s-a discutat inclusiv ca Adi Popa să fie trimis la echipa a doua, pentru că efectiv nu avea unde să joace. Gigi Becali a reacționat atunci pentru FANATIK și a explicat ce s-a întâmplat și care e relația jucătorului cu colegii săi.

Adi Popa vociferează foarte mult în vestiar și la antrenamente, ceea ce îi deranjează pe unii jucători. Nu e obraznic cu mine, e băiat în regulă, dar are gura mare. Am vorbit cu el şi o să se antreneze iarăşi cu prima echipă. Nu ştiu dacă o să joace, dar o să fie la antrenament”, spunea Becali pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Situația s-a schimbat mult în ultima lună. Adi Popa și-a văzut de treabă, s-a pregătit ca la carte, astfel că a avut și ocazia să joace în 6 din cele opt meciuri pe care FCSB le-a disputat în 2020. Și a mai apărut o oportunitate pentru el: va juca fundaș dreapta în locul lui Crețu, când acesta va fi indisponibil, mai ales că FCSB nu mai are nicio rezervă pentru Vali, după plecările din iarnă ale lui Manea și Claudiu Belu.

Adi Popa a refuzat să plece împrumut în această iarnă și va termina contractul cu FCSB pe 30 iunie 2020

După terminarea sezonului de toamnă, Adi Popa era pe lista jucătorilor de care Gigi Becali dorea să se debaraseze pentru partea a doua a campionatului.

ADVERTISEMENT

S-a luat în calcul plecarea acestuia împrumut, a apărut inclusiv varianta FC Voluntari, unde s-a dus Belu, dar Popa a refuzat. S-a dus direct la Becali și i-a transmis că preferă să rămână fără să joace la FCSB, „decât să merg la Voluntari sau la Chiajna”.

Adi Popa este împrumutat la FCSB de la Reading până pe 30 iunie 2020. Popa nu se va întoarce în Anglia, pentru că termină și contractul cu gruparea din Championship. El va fi liber de contract peste trei luni și jumătate, astfel că poate semna cu oricine.

  • 800.000 de euro este cota actuală a mijlocașului de 31 de ani, vârful carierei fiind vara lui 2014: 2,1 milioane de euro
  • 3 echipe a bifat Adi Popa în străinătate după ce a plecat de la FCSB în ianuarie 2017: Reading, Taawon și Ludogoreț, la ultimele două fiind împrumutat de englezi
ADVERTISEMENT