Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie la Farul lui Hagi?! Reacția „Cobrei”: „Mi-au zis să vin să-i ajut”

Adrian Ilie a vorbit în sfârșit despre oferta de la Farul primită de la Gică Hagi. Ce răspuns a dat „Cobra”. Detalii de ultimă oră.
01.10.2023 | 14:33
Adrian Ilie la Farul lui Hagi Reactia Cobrei Miau zis sa vin sai ajut
Adrian Ilie și Gică Hagi au o relație excelentă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a lucrat la FCSB, însă „Regele” a încercat să îl „racoleze” și să îl aducă la Constanța. Ce a decis fostul mare atacant al naționalei după oferta lui Hagi am aflat la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie, ofertat de Gică Hagi la Farul: „Au zis că au nevoie de mine”

Adrian Ilie a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a fost aproape să ajungă la Farul Constanța, însă a declinat oferta în cele din urmă: „Nu acum, mai demult, când își construiau toată formula, cu Gică Popescu, cu Hagi. Tot mi-au spus: ‘Hai cu noi, să ne ajuți în club’. Și am zis că nu. Director sportiv, ceva de genul”.

ADVERTISEMENT

Astfel, Gheorghe Hagi a decis să mizeze pe altcineva: „Atunci când a venit Ogăraru și a fost toată construcția. Au zis că au nevoie de mine”, a închis „Cobra” subiectul.

Pe 21 ianuarie 2019, George Ogăraru era numit la Viitorul director de scouting şi relaţii internaţionale, însă după scurt timp fostul antrenor de la academia lui Ajax Amsterdam a decis să renunțe la poziția sa.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a mai fost ofertat și de FC Brașov în urmă cu doi ani. Primarul Allen Coliban l-a propus la conducerea noului proiect de sub „Tâmpa”, însă „Cobra” a refuzat.

Adrian Ilie o vede în schimb pe fiica sa la Hagi: „Nu știu de ce am impresia… dar și-a făcut echipă de fete”

Adrian Ilie nu exclude însă posiblitatea ca fiica sa, Milana, să ajungă la Farul Constanța: „Ea a jucat fotbal la școala americană. Acum e antrenoare. Merge în turnee și și-a făcut la Barcelona de curând niște teste pentru cursuri și e OK. A stat la facultate până acum la Barcelona și doar ce a terminat. 

ADVERTISEMENT

Ea oricum a fost jucătoarea lor trei ani, golgheter pe la echipa lor. E antrenoare la baschet și la fotbal. E antrenoare de fotbal feminin. 

Ea are încredere mare și mi-a zis: ‘Într-o zi, o să fiu antrenoare la o echipă de băieți. Trebuie să schimbăm lucruri’.  Nu știu de ce am impresia… dar și-a făcut și Hagi echipă de fete pe-acolo. Nu știu, o să văd, poate se duce acolo”. 

ADVERTISEMENT

Nu trebuie sub nicio formă să ratezi FANATIK SUPERLIGA. Luni, marți și vineri de la 10:30, Horia Ivanovici te așteaptă LIVE doar pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită și pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Adrian Ilie, ofertat de Gică Hagi la Farul

ADVERTISEMENT