Sport

Adrian Mititelu, acuze grave după prestația lui Istvan Kovacs din FC U Craiova – Universitatea Craiova 1-2: „A fost avertizat din camera VAR că nu e penalty”

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, face din nou acuzații grave după ce echipa sa a pierdut derby-ul local cu marea rivală Universitatea Craiova cu scorul de 1-2.
08.08.2022 | 09:05
Adrian Mititelu acuze grave dupa prestatia lui Istvan Kovacs din FC U Craiova  Universitatea Craiova 12 A fost avertizat din camera VAR ca nu e penalty
Adrian Mititelu îl acuză pe arbitrul Istvan Kovacs că a ignorat informația primită din camera VAR, la cel de-al doilea penalty acordat împotriva echipei sale
ADVERTISEMENT

FC U Craiova – Universitatea Craiova, derby-ul care a încins Bănia, s-a terminat cu victoria oaspeților cu 2-1, toate cele trei goluri fiind marcate din lovituri de pedeapsă. Așa cum era de așteptat, au existat și controverse, mai ales la cel de-al doilea penalty acordat de arbitrul Istvan Kovacs, în urma căruia Hanca a făcut 2-0 pentru Universitatea Craiova în prelungirile primei reprize.

Adrian Mititelu îl acuză pe arbitrul Istvan Kovacs: „A fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat”

După ce a acordat un penalty pentru Unversitatea Craiova abia după intervenția VAR la la un duel dintre Markovic și Van Durmen, „centralul” Istvan Kovacs a luat aceeași decizie și în prelungirile primei reprize, la un presupus henț comis de Yassine Bahassa după o lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Faza nu a fost foarte clară, opinia generală fiind că mai degrabă jucătorul echipei antrenată de Marius Croitoru mai degrabă a lovit mingea cu capul, dar de această dată Istvan Kovacs nu a mai refăzut faza pe monitor și a rămas ferm pe decizie.

Lucru care a stârnit mânia lui Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, la terminarea partidei. În stilul caracteristic, acesta a făcut acuzații grave, pe care nu le-a putut proba însă, susținând că Istvan Kovacs a fost atenționat din camera VAR că Yassine Bahassa nu a comis henț, însă a ignorat complet această informație.

ADVERTISEMENT

„Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, sunt acuzele pe care le face Adrian Mititelu într-o postare pe contul personal de Facebook.

Adrian Mititelu: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!”

Patronul FC U Craiova și-a continuat războiul și cu Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatrea, pe care continuă să-l acuze de tot ceea ce i se întâmplă rău.

ADVERTISEMENT

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul.

Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei.

ADVERTISEMENT

Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei.

FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3-4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a mai spus Adrian Mititelu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT