Sport

Adrian Mititelu, apariție spectaculoasă la meciul cu Dinamo. Bolid de sute de mii de euro pentru patronul lui FC U Craiova

Adrian Mititelu a venit la stadion pentru partida FC U Craiova - Dinamo într-un bolid de lux care costă o adevărată avere.
02.02.2024 | 20:25
Adrian Mititelu a venit la stadion pentru partida FC U Craiova - Dinamo într-un bolid de lux care costă o adevărată avere
ADVERTISEMENT

Ambele echipe au nevoie mare de puncte în lupta pentru încercarea de a se salva de la retrogradare. Întâlnirea din etapa a 24-a din SuperLiga se desfășoară pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie.

Bolidul cu care Adrian Mititelu a venit la FC U Craiova – Dinamo

Adrian Mititelu a surprins înaintea meciului FC U Craiova – Dinamo, cu o apariție mai mult decât spectaculoasă. Conform gsp.ro, el a venit într-un Mercedes-Maybach S 680, bolid care costă peste 230.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Automobilul este ultima achiziție din garajul patronului oltenilor, iar acesta a ținut să o personalizeze cu numele echipei. Astfel, numărul mașinii conține literele ”FCU”, aceleași cu ale formației din Bănie.

Adrian Mititelu Dinamo bolid
Bolidul cu care a venit Adrian Mititelu la meciul FC U Craiova – Dinamo. Sursă foto: gsp.ro

La întâlnirea de la Craiova sunt prezenți și doi oameni importanți din conducerea lui Dinamo. Este vorba de președintele Andrei Nicolescu și de Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii importanți, care a venit la joc tot într-un automobil marca Maybach.

ADVERTISEMENT

Mititelu se așteaptă la o partidă grea cu Dinamo

Patronul lui FC U Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat înaintea duelului cu Dinamo că își dorește ca echipa lui să obțină prima victorie din 2024, dar este convins că va fi un meci extrem de complicat.

”Foarte greu și nu o spun de complezență, să zici că din respect. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulți. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi. După meciul cu noi, cred că vor reuși să obțină puncte pentru că e o echipă foarte grea.

ADVERTISEMENT

Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc. Într-adevăr, au jucători care sunt puțin copleșiți de situația din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate”, a declarat el.

Meciul este unul tensionat și pentru că Dinamo a reclamat clubul lui Adrian Mititelu la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, pentru a solicita jumătate din suma cheltuită pentru organizarea jocului cu FC U Craiova, scor 1-1, disputat în faza grupelor din Cupa României, la 26 septembrie 2023, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Concret, ”câinii” susțin că au ieșit pe minus în plan financiar după acel meci și cer, conform regulamentului Cupei României, ca oltenii să suporte în mod egal acoperirea cheltuielilor. Regula este valabilă doar pentru meciurile care se dispută într-o singură manșă.

ADVERTISEMENT