Sport

Adrian Mititelu, bucurie fără margini după ce Dinamo a avut gol anulat în meciul cu FC U Craiova

Adrian Mititelu a avut o izbucnire de bucurie în momentul în care lui Dinamo i-a fost anulat un gol cu ajutorul VAR la partida cu FC U Craiova.
02.02.2024 | 21:41
Adrian Mititelu bucurie fara margini dupa ce Dinamo a avut gol anulat in meciul cu FC U Craiova
Adrian Mititelu a avut o izbucnire de bucurie în momentul în care lui Dinamo i-a fost anulat un gol cu ajutorul VAR la partida cu FC U Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întâlnirea este extrem de importantă pentru ambele echipe, care se află în luptă pentru salvarea de la retrogradare. Jocul din etapa a 24-a din SuperLiga se desfășoară pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Bănie.

Adrian Mititelu, reacție de suporter la golul anulat lui Dinamo

FC U Craiova a deschis scorul în prima repriză după o execuție extraordinară a lui Yassine Bahassa, dar Dinamo a replicat imediat prin Goncalo Gregorio. Doar că golul a fost anulat după verificare VAR, iar decizia l-a făcut pe Adrian Mititelu să se bucure nespus.

ADVERTISEMENT

Era minutul 37 când atacantul portughezul trimitea mingea în plasa porții lui Ionuț Gurău după centrarea lui Dennis Politic, dar ”centralul” Adrian Cojocaru le-a refuzat pe bună dreptate reușita ”câinilor”.

Avertizat din camera VAR de Sorin Costreie că Hakim Abdallah se afla într-o poziție de ofsaid când i-a pasat lui Politic, ”centralul” întâlnirii a anulat golul. Momentul a fost savurat cum se cuvine de Adrian Mititelu, care s-a bucurat precum un suporter. Vezi aici momentul

ADVERTISEMENT

Apariție de gală a lui Mititelu la meciul cu Dinamo

Adrian Mititelu a surprins înaintea meciului FC U Craiova – Dinamo, cu o apariție mai mult decât spectaculoasă. El a venit într-un Mercedes-Maybach S 680, bolid care costă peste 230.000 de dolari.

Automobilul este ultima achiziție din garajul patronului oltenilor, iar acesta a ținut să o personalizeze cu numele echipei. Astfel, numărul mașinii conține literele ”FCU”, aceleași cu ale formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

La întâlnirea de la Craiova sunt prezenți și doi oameni importanți din conducerea lui Dinamo. Este vorba de președintele Andrei Nicolescu și de Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii importanți, care a venit la joc tot într-un automobil marca Maybach.

În minutul 52 al partidei din Bănie, Juan Bauza a interceptat o minge la 40 de metri de poarta lui Dinamo și a trecut în slalom de mai mulți jucători adverși. Argentinianul a pătruns în careu și a înscris fabulos din 6 metri, cu călcâiul.

ADVERTISEMENT

Este a cincea reușită din acest sezon al SuperLigii a fotbalistului adus de Adrian Mititelu de la FK Csikszereda, în vara anului 2021. Vedeta celor de la FCU Craiova are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT