Sport

Adrian Mititelu, euforic după FCU Craiova – Dinamo 2-1: „O s-o invit pe Mădălina Ghenea la meciuri”

Adrian Mititelu a vorbit la finalul partidei FCU Craiova - Dinamo, scor 2-1, despre prestația echipei sale și despre o posibilă invitație la meci pentru modelul Mădălina Ghenea.
02.02.2024 | 23:43
Adrian Mititelu euforic dupa FCU Craiova  Dinamo 21 O so invit pe Madalina Ghenea la meciuri
Adrian Mititelu a aflat că tatăl Mădălinei Ghenea este fanul echipei. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a câștigat primul meci din acest an. Oltenii s-au impus în runda 24 în fața celor de la Dinamo, scor 2-1. Pentru gazde au marcat Bahassa în minutul 13 și Bauza în minutul 52.

Adrian Mititelu vrea să o invite pe Mădălina Ghenea la meciurile lui FCU Craiova

Euforic la finalul meciului cu Dinamo, Adrian Mititelu a declarat că i-ar plăcea ca la meciurile echipei sale să participe și Mădălina Ghenea. Această declarație vine în contextul în care modelul a declarat că FCU Craiova este echipa sa favorită: ”Este fan și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă”.

ADVERTISEMENT

”Dacă venea Mădălina Ghenea, făcea Bauza niște ture pe aici pe la tribuna oficială… Nu e treaba noastră relația cu Dimitrov, e treaba ei, dar noi suntem fericiți că avem un fan cu o asemenea notorietate. Nu am invitat-o la meci până acum, dar o să o fac.

E olteancă de-a noastră, e una dintre cele mai frumoase femei. Avem noi mai puțini fani ca unii care i-au luat pe ai noștri, dar ai noștri sunt mai valoroși ca ai lor”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu: ”Dinamo nu va retrograda”

Patronul oltenilor nu crede că Dinamo va retrograda, chiar dacă a ajuns pe ultimul loc în clasament după victoria Botoșaniului de astăzi.

”Clasa jucătorilor noștri s-a văzut și a făcut diferența. Am întâlnit o echipă foarte bună. Nu cred că Dinamo va ajunge în situația să retrogradeze, chiar dacă este pe ultimul loc. Dinamo mi-a confirmat că este o echipă care va rămâne în SuperLigă. Nu aș vrea să retrogradeze, e o echipă care înseamnă mult pentru fotbalul românesc”, a declarat Adrian Mititelu la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, apariție spectaculoasă la meciul cu Dinamo

Adrian Mititelu a surprins înaintea meciului FC U Craiova – Dinamo, cu o apariție mai mult decât spectaculoasă. El a venit într-un Mercedes-Maybach S 680, bolid care costă peste 230.000 de dolari.

Automobilul este ultima achiziție din garajul patronului oltenilor, iar acesta a ținut să o personalizeze cu numele echipei. Astfel, numărul mașinii conține literele ”FCU”, aceleași cu ale formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

La întâlnirea de la Craiova au fost prezenți și doi oameni importanți din conducerea lui Dinamo. Este vorba de președintele Andrei Nicolescu și de Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii importanți, care a venit la joc tot într-un automobil marca Maybach.

ADVERTISEMENT