Sport

Adrian Mititelu i-a adus înlocuitor din Arabia Saudită lui Dan Vasilică! FC U Craiova l-a prezentat oficial

Adrian Mititelu a schimbat din temelii staff-ul celor de la FC U Craiova. Oltenii l-au prezentat oficial pe înlocuitorul lui Dan Vasilică.
19.02.2024 | 17:08
Adrian Mititelu ia adus inlocuitor din Arabia Saudita lui Dan Vasilica FC U Craiova la prezentat oficial
FC U Craiova l-a prezentat pe înlocuitorul lui Dan Vasilică. Adrian Mititelu l-a adus din Arabia Saudită: Foto: Facebook - @FC U Craiova.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a luat decizii radicale la FC U Craiova după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-3, în etapa a 26-a din SuperLiga. După ce l-a numit în funcția de director sportiv pe Florin Costea, clubul din Bănie l-a demis pe Dan Vasilică din postura de preparator fizic și în aceeași zi l-a prezentat pe înlocuitorul acestuia.

Adrian Mititelu i-a dus înlocuitor din Arabia Saudită lui Dan Vasilică! FC U Craiova l-a prezentat oficial

Vlad Țăran va fi noul preparator fizic al lui FC U Craiova. Anunțul a fost făcut de olteni pe căile oficiale de comunicare. Vlad Țăran a lucrat ultima oară la Abha, penultimul loc în Arabia Saudită și echipa la care evoluează Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT

Noul membru al staff-ului lui FC U Craiova a mai pregătit naționalele de juniori ale României și a mai lucrat în România pentru UTA Arad, Hermannstadt, Rapid și CS Mioveni. În Arabia Saudită, preparatorul fizic în vârstă de 33 de ani a mai lucrat la Al-Tai.

„Bine ai venit, Vlad Țăran! Vlad Țăran va ocupa funcția de Preparator Fizic în cadrul echipei noastre, FCU 1948. Vlad Țăran este fost junior al echipei noastre în perioada 2006-2011. 

ADVERTISEMENT

Vlad Țăran a absolvit studiile de master în Pregătire Fizică la Universidad Europea y Real Madrid. Ca limbi străine, Vlad Țăran vorbeste fluent engleză și spaniolă. Îi dorim mult succes în cadrului clubului nostru!”, se arată în prezentarea oficială a lui Vlad Țăran făcută de FC U Craiova.

Adrian Mititelu a renunțat la omul său de încredere la FC U Craiova

Dan Vasilică ocupa postul de preparator fizic al lui FC U Craiova încă din 2019. Plecarea lui Dan Vasilică a fost una total surprinzătoare. Apropiat al patronului din Bănie, Dan Vasilică era văzut de Mititelu ca fiind cel mai bun preparator fizic din România.

ADVERTISEMENT

Tot în cursul zilei de luni, 19 februarie, FC U Craiova a anunțat oficial că Florin Costea, fostul atacant al „alb-albaștrilor”, va ocupa postul de director sportiv în cadrul clubului. Astfel, Robert Săceanu, fostul director sportiv al oltenilor, va prelua funcția de director delegat.

FC U Craiova ocupă locul 12 în clasamentul din SuperLiga, cu 30 de puncte cu 4 etape rămase până la finalul sezonului regulat. Oltenii se află la doar 3 puncte distanță de primul loc care duce la barajul pentru retrogradarea în liga secundă.

ADVERTISEMENT

La polul opus, echipa antrenată de Giovanni Costantino se află la 5 puncte distanță de ultimul loc care asigură prezența în play-off. Pentru formația finanțată de Adrian Mititelu urmează duelul cu Hermannstadt în deplasare.

ADVERTISEMENT