Sport

Considerat ”sifonul” lui Adrian Mititelu la FC U Craiova, Dan Vasilică se apără: ”Ar fi nebun un patron să țină un informator într-un post important?”

Nu de puține ori s-a spus că Dan Vasilică este omul de ”casă” al lui Adrian Mititelu la FC U Craiova, însă preparatorul fizic neagă toate acuzațiile care i se aduc.
29.06.2023 | 18:51
Considerat sifonul lui Adrian Mititelu la FC U Craiova Dan Vasilica se apara Ar fi nebun un patron sa tina un informator intrun post important
Nu de puține ori s-a spus că Dan Vasilică este omul de ”casă” al lui Adrian Mititelu la FC U Craiova, însă preparatorul fizic neagă toate acuzațiile care i se aduc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Joao Janeiro a rezistat doar 18 zile în postura de antrenor al oltenilor, fără să apuce să stea pe banca tehnică la vreun joc, și s-a zvonit că plecarea sa a venit pe fondul unui conflict cu Vasilică.

Dan Vasilică a vorbit despre relația cu patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu

Preparatorul fizic al echipei FC U Craiova, Dan Vasilică, a negat vehement varianta să fi avut vreun conflict cu Joao Janeiro și consideră că se bucură de aprecierea patronului Adrian Mititelu pentru că își face foarte bine treaba.

ADVERTISEMENT

”A apărut informația că a existat un scandal între mine și Janeiro, că ne-am aruncat cuvinte grele… OK, a spus cineva, dar așa, și eu pot să spun orice! Că m-am dus eu și am pus materiale pe teren ca să fac un alt exercițiu! Nu se poate așa ceva!

Eu merg la ‘principal’ și îi spun: ‘Vrei să fie puternici? Lasă-mă să fac antrenament de forță! Vrei să fie rapizi? Lasă-mă să fac antrenament de viteză!’. Nici n-am avut când să avem divergențe, că au fost trei zile, unii dintre jucători erau la naționale, veniseră doar câțiva fotbaliști cu care făceam antrenamente de dezmorțire.

ADVERTISEMENT

Ar fi nebun un patron să țină un informator într-un post important? Și ce informații aș putea să dau eu? Eu nu cred că Adrian Mititelu dacă vrea să afle ceva nu l-ar întreba direct pe antrenor! L-ar suna direct, nu ar avea nevoie de informații de la mine”, a declarat Vasilică, pentru gsp.ro.

De câte ori pe lună vorbește cu Mititelu

Preparatorul fizic al oltenilor a mărturisit că niciodată nu a intervenit în munca antrenorilor și a recunoscut că din când în când mai este sunat de patron pentru a afla informații despre anumiți jucători.

ADVERTISEMENT

”M-aș bucura dacă ar exista un antrenor care ar apărea să spună că el mi-a cerut să fac un exercițiu, iar eu n-am vrut. Nu există așa ceva! Eu îmi știu rolul. În funcție de program, că meciurile pot fi la șapte, la nouă zile, în funcție de gradul de oboseală acumulată, eu discutam cu ‘principalul’.

Niciodată nu aș fi putut să-i zic lui Croitoru ‘așa facem!’ Discutam cu el, că nu-mi place nici să fiu un yes-man, am spus opinia mea, ‘eu cred că așa ar fi bine’. Dacă Marius spunea ‘nu vreau să facem nimic ca pregătire fizică în săptămâna asta’, OK, așa rămâne!

ADVERTISEMENT

Accept ca cineva să fie deranjat, dar se poate întâmpla ca o dată la trei săptămâni, la o lună să mă sune patronul și să mă întrebe ‘cum e jucătorul pe care l-am achiziționat acum?’ sau ‘când poate reveni după accidentare jucătorul X?’

Sunt lucruri firești care se întâmplă pe teren, de față cu toată lumea. Au trecut și două luni în care domnul Mititelu nu m-a sunat. Dar oamenii au impresia că vorbim zilnic. Dar nu e adevărat! Înainte să plece Croitoru, eu nu vorbisem cu patronul de două luni”, a spus Dan Vasilică.

ADVERTISEMENT