Sport

Adrian Mititelu Jr., atacuri în lanț la adresa FRF: „Burleanu a venit cu Dacia Logan în Craiova. Kovacs e doar o marionetă”

Adrian Mititelu a continuat atacurile la adresa Federației Române de Fotbal, spunând că Istvan Kovacs este doar o marionetă.
03.06.2023 | 00:00
Adrian Mititelu Jr atacuri in lant la adresa FRF Burleanu a venit cu Dacia Logan in Craiova Kovacs e doar o marioneta
Adrian Mititelu Jr., atacuri în lanț la adresa FRF. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiul patronului lui FC U Craiova a amintit de un moment din trecut, în care Răzvan Burleanu a venit la tatăl său pentru a fi susținut, iar Adrian Mititelu l-a ajutat, aducându-i mai multe voturi favorabile.

Adrian Mititelu Jr., atacuri în lanț la adresa FRF

Adrian Mititelu Jr. a continuat atacurile în lanț la adresa FRF-ului, însă nu l-a uitat nici pe Mihai Rotaru, despre care a spus că avea relații de business cu procurorul de caz DNA care trebuia să facă un flagrant la cererea tatălui săi, dar care nu s-a mai prezentat la flagrant:

ADVERTISEMENT

„În 2015, după acel șantaj care se făcea, eu trebuia să cedez un teren în Craiova, ca ei să renunțe la echipa de fotbal. Trebuia să dau acel teren ca să ne lase în pace.

Am vrut să facem atunci flagrantul, dar procurorul de caz nu a mai venit și apoi a fost dat afară pentru că făcea afaceri cu Mihai Rotaru. Răzvan Burleanu a venit cu Dacia Logan în Craiova și a vrut să fie susținut de tatăl meu”.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a fost singurul care l-a susținut pe Burleanu!”

„Tatăl meu a fost singurul care l-a susținut atunci și uitați și dumneavoastră cu ce oameni avem de-a face acum. Kovacs e o marionetă în acest scandal, e marioneta lui Bodescu.

Fă-mi un serviciu și îți fac și eu un serviciu, așa funcționează, mai primește un meci prin Champions League, mai pun o vorbă bună pentru tine și ajungi în câțiva ani să arbitrezi finala Champions League.

ADVERTISEMENT

E cel mai controversat arbitru și de 15 ani și toată lumea spune că e arbitrul de casă al CFR-ului”, a mai spus Adrian Mititelu Jr, la TV OrangeSport.

„Mă bufnește râsul și spun atât: dacă cineva poate face dovada că eu am sunat în cabina VAR, îmi prezint în clipa următoare demisia, fără să mai stau la discuții!

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă la ce s-a afirmat cu domnul Istvan Kovacs, se pare că pot să am aceste puteri malefice încât să decid cum să fie arbitrată și finala Champions League”, a fost reacția lui Gabriel Bodescu, secretarul FRF.

ADVERTISEMENT