Sport

Adrian Mititelu Jr., derapaj rasist pe internet. Atac violent la adresa rivalelor Rapid și Universitatea Craiova: „Fiecare cu defectele lui”. Foto

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) i-a atacat pe rivalii de la Rapid și Universitatea Craiova pe pagina lui oficială de Instagram.
13.09.2022 | 17:00
Adrian Mititelu Jr derapaj rasist pe internet Atac violent la adresa rivalelor Rapid si Universitatea Craiova Fiecare cu defectele lui Foto
Adrian Mititelu Jr. mai are interdicție pe stadion până pe data de 26 noiembrie. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, i-a avertizat pe cei de la FC U Craiova 1948 că vor avea parte de o primire ostilă în Giulești. Adrian Mititelu a avut o reacție incredibilă pe pagina lui oficială de Instagram.

Adrian Mititelu Jr., declarație incredibilă la adresa Rapidului: „Vin cu cioara”

Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit cu șampanie victoria lui FC U Craiova 1948 împotriva Rapidului, alături de Mihai Costea, iar olteanul i-a dat o replică acidă pe Instagram unui suporter giuleștean.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr a dialogat pe Instagram cu următoritorii săi, iar unul dintre ei i-a transmis: „În Giulești când o să vii, să nu vii cu Urusu”.

Acesta i-a dat însă imediat replica: „Vin cu cioara”, un comentariu care ar putea fi interpretat drept rasist.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr., replică rasistă la adresa Rapidului
Adrian Mititelu Jr., replică rasistă la adresa Rapidului.

Fanul rapidist făcea referire la bolidul de lux al lui Adrian Mititelu Jr., Lamborghini Urus, care are un preț de pornire de 220.000 de dolari.

Adrian Mititelu Jr., ironii la adresa celor de la Universitatea Craiova

Adrian Mititelu Jr. l-a ironizat și pe un fan al Universității Craiova care i-a transmis: „Forța CSU!”. Replica fiului lui Adrian Mititelu a fost la fel de acidă: „Fiecare cu defectele lui în viață… :)”.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr., ironii la adresa celor care susțin Universitatea Craiova
Adrian Mititelu Jr., ironii la adresa celor care susțin Universitatea Craiova.

Milionarul speră că echipa sa va reuși să prindă play-off-ul însă viseză la titlul de campion: „(n.r. Playoff?). Sper”, / „Următoarea campioană a SuperLigii”, a fost un alt mesaj, la care Mititelu a răspuns: „Doamne ajută! Pas cu pas”.

Adrian Mititelu Jr. speră ca FC U să aducă titlul la Craiova
Adrian Mititelu Jr. speră ca FC U să aducă titlul la Craiova.

Mititelu Jr. este suspendat până pe data de 26 noiembrie și nu poate merge pe stadion, după incidentele de la meciul cu Rapid disputat la Mioveni.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă FC U Craiova 1948 va mai face transferuri, Mititelu Jr. a dezvăluit că în iarnă vor mai veni și alți jucători: „(n.r. Se mai fac transferuri la Știința?) În iarnă”.

ADVERTISEMENT