Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, declarații impresionante despre situația actuală a lui Dinamo. „Să nu mai pună apă în ciorbă! Să o ia de la zero!”

Adrian Mutu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Dinamo are şanse mici să se salveze de la retrogradare şi nu ar fi nicio tragedie să o ia de la zero.
06.02.2024 | 08:00
Adrian Mutu declaratii impresionante despre situatia actuala a lui Dinamo Sa nu mai puna apa in ciorba Sa o ia de la zero
Adrian Mutu, declarații impresionante despre situația actuală a lui Dinamo. „Să nu mai pună apă în ciorbă! Să o ia de la zero!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este noua “lanternă” din SuperLiga. “Câinii” au pierdut cu 1-2 în Bănie cu FC U Craiova şi au coborât pe ultimul loc din clasament, după ce Botoşani a reuşit să învingă Poli Iaşi cu 2-1.

Adrian Mutu, declarații impresionante despre situația actuală a lui Dinamo: “O să le fie greu!”

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situaţia de la Dinamo. “Briliantul” consideră că echipa are şanse mici să scape de retrogradare şi a declarat că nu ar fi nicio tragedie ca echipa să o ia de la zero, în loc să o tot lungească aşa:

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să se salveze. Dinamo e un brand şi chiar dacă situaţia este una grea, sunt derby-uri. Pentru atracţia campionatului, pentru lume, în general, este important ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Dar, sincer, are nevoie de jucători mai valoroşi. O să le fie greu. E play-out-ul pe care o să-l joace. Important este să intre acolo cu cât mai puţine puncte diferenţă faţă de celelalte. 

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă în acest mercato ar mai putea aduce ceva jucători, că au nevoie. Mai ai câteva meciuri din campionatul regular. Se înjumătăţesc punctele, acolo orice meci contează.

“Realist vorbind, e foarte greu ca Dinamo să se salveze anul ăsta”

Play-out-ul este greu. Am jucat de două ori, cu Voluntari şi Rapid, când am preluat. Două victorii legate te duc în sus aşa cum două înfrângeri la rând pot să te îngroape. Nu e nimic pierdut, dar echipa este într-o situaţie foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

E şi presiunea, care e Dinamo. Nu doar a publicului. Cu siguranţă, nu se compară cu ce a fost Dinamo până anii trecuţi. Ori iau de la capăt totul, aşa cum s-a întâmplat cu Rapidul în 6 ani… 

Realist vorbind, e foarte greu ca Dinamo să se salveze anul ăsta. Dacă tot se continuă, să pui apa în ciorbă să o lungeşti, cum a fost anul trecut când au promovat printr-o conjunctură. 

ADVERTISEMENT

“Dinamo are nevoie de bani şi de un stadion nou”

Poate ar fi mai bine să analizeze puţin, să aibă un stadion nou, să o ia de la zero. Nu ştiu situaţia financiară exactă, dar la ce se vorbeşte… Retrogradarea nu este o dramă. Fiecare echipă are un reset. 

Se poate relua ceva sănătos, stabil. Dinamo are nevoie de bani şi de un stadion nou. E păcat să nu aibă un stadion al ei. Dacă Dinamo câştigă două meciuri, vin 30.000 la stadion imediat. Să tot pierzi nu e demn de Dinamo şi nici fanii nu vor să vadă asta”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu, declarații impresionante despre situația actuală a lui Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: