Sport

Adrian Mutu și-a lansat autobiografia cu dezvăluire tulburătoare: “Am recunoscut din prima că am consumat cocaină! Au început să tragă în mine din toate pozițiile”

Adrian Mutu şi-a lansat la Cluj autobiografia intitulată: "Revenirea din Infern". "Briliantul" a povestit în carte despre episodul "cocaina" de la Chelsea şi decăderea care a urmat.
11.06.2022 | 18:04
Adrian Mutu sia lansat autobiografia cu dezvaluire tulburatoare Am recunoscut din prima ca am consumat cocaina Au inceput sa traga in mine din toate pozitiile
Adrian Mutu, în tricoul lui Chelsea
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a scris cartea “Revenirea din Infern” în colaborare cu jurnalistul Cătălin Oprişan şi care a fost lansată la Cluj-Napoca, cu o zi înainte de meciul de retragere a fostului fotbalist programat pe Cluj Arena.

Cartea lansată sâmbătă de Adrian Mutu

Adrian Mutu, dezvăluiri tulburătoare despre episodul “cocaina”

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în premieră pasaje din autobiografia lui Adrian Mutu. Cel mai dificil moment din cariera lui Adrian Mutu a fost episodul “cocaina”, când “Briliantul” se afla în cel mai bun moment al carierei, atacant la Chelsea Londra sub comanda lui Jose Mourinho:

ADVERTISEMENT

“Piteștiul e dulce, precum Parma, Verona e fascinantă, Milano nu are cum să-ți iasă din gânduri, Torino e orașul muncitoresc, Bucureștiul e periculos, dar Londra e foarte periculoasă”, şi-a început Mutu povestea.

“Am recunoscut din prima că am consumat cocaină. N-avea rost să neg”

“Briliantul”, transferat pentru 15.7 milioane de lire sterline de la Parma, a fost depistat pozitiv la cocaină, informaţia fiind făcută publică de “Mail on Sunday”, pe data de 17 octombrie 2004:

ADVERTISEMENT

“Am recunoscut din prima că am consumat cocaină. Până în acel moment, nu mai văzusem în viața mea așa ceva, poate doar în filme. Au început să tragă în mine din toate pozițiile. N-avea rost să neg, la ce bun să cer o contraexpertiză? Călcasem pe bec, greșisem, îmi dădeam seama ce făcusem”, a scris Mutu, conform Gazeta Sporturilor.

“Am râs cu poftă, am stat umăr lângă umăr cu poate primul sex-simbol din istoria fotbalului”

Ulterior, fotbalistul a mers la clinica “Sporting Chance”, o clinică specializată în consilierea și ajutorarea sportivilor care au probleme cu alcoolul, drogurile sau jocurile de noroc:

ADVERTISEMENT

“Aveam trei ședințe de terapie pe zi: la 7, la 12 și la 6 seara. Între acestea făceam yoga, înotam, alergam sau jucam fotbal. Într-o seară, aproape că era să cad pe culoarul care ducea către restaurant. La una dintre mese stătea unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile: George Best!

«Am cheltuit mulți bani pe băutură, păsări (n.r. femei) și mașini scumpe. Restul a fost irosit!». Am râs cu poftă, am stat umăr lângă umăr cu poate primul sex-simbol din istoria fotbalului, dar când am ajuns în cameră, în fața oglinzii din baie, n-am mai simțit același lucru! Nu voiam să ajung ca el! Bani, faimă, lumea la picioare, însă, finalmente, cazarea într-o clinică de reabilitare”, a mai scris Mutu, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

De unde se poate achiziționa autobiografia lui Adrian Mutu, “Revenirea din Infern”

Autobiografia lui Adrian Mutu, “Revenirea din Infern”, a fost lansată sâmbătă la Cluj și se poate achiziţiona online de pe site-ul editurii, dar şi din librăriile din întreaga ţară, preţul fiind de 49 de lei.

“Nu este o carte despre fotbal, ci una a confesiunilor, o carte în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle”, este prezentarea făcută volumului lui Adrian Mutu.

„Am stat la marginea prăpastiei, dar nu am renunțat. Am revenit mai puternic, mai hotărât ca oricând” – Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags: